Kula Gazetesi

Hayatını kaybeden MHP eski İlçe Başkanı son yolculuğuna uğurlandı

568 views
08 Kasım 2021 - 17:07
Hayatını kaybeden MHP eski İlçe Başkanı son yolculuğuna uğurlandı
( bant 1

Manisa’nın Kula İlçesinde, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski İlçe Başkanı Mehmet Arık son yolculuğuna uğurlandı.

Arık, tedavi gördüğü İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesinde yaşam mücadelesini kaybederek vefat etti.

17 Yıl MHP Kula İlçe Başkanlığı yapan Arık, Süleyman Şah Camisinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Kula Asri Mezarlığına defnedildi.

Arık’ın cenazesine Kula Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, Kula Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Çakan, teşkilat üyeleri,  ailesi ve sevenleri katıldı.

Üç Hilalli Bayrağımızı bıkmadan usanmadan 17 yıl boyunca taşıyan ve teşkilatımıza başkanlıktan çok ağabeylik yapan değerli büyüğümüz başkanımız Mehmet Arık’ın aramızdan ayrılması bizleri derinden üzdüğünü belirten Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, “Teşkilatımızın çok acı günü. Başkanlıktan çok, değerli bir şahsiyeti, bir ağabeyi kaybettik. Varlığı bile bizlere güç veren Başkanımız Mehmet Arık’ı rahmana uğurladık. Rabbim geride kalanlara sabır versin. Teşkilatımızın, ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun.” diye konuştu.

Vasiyeti üzerine cenaze namazını 2009 yılında Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkan Adayı olan Tahsin Akşit kıldırdı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ