Kula Gazetesi

Başkan Tosun, Azerbaycan Zafer Bayramı’nı Kutladı

51 views
08 Kasım 2021 - 9:36
Başkan Tosun, Azerbaycan Zafer Bayramı’nı Kutladı
( bant 1

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Karabağ Zaferi’nin 1. yıl dönümü ve 8 Kasım Azerbaycan Zafer Bayramı’nı kutladı.

Azerbaycan, 30 yıllık Ermenistan işgaline son verdiği, Şuşa’nın kurtuluş günü ve Karabağ Zaferi’nin birinci yıl dönümünü “Zafer Bayramı” olarak kutluyor. Karabağ Zaferi’nin 1. yıl dönümü ve 8 Kasım Azerbaycan Zafer Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınlayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Azerbaycan’ın elemi elemimiz, zaferi de zaferimizdir. İki devlet tek millet nazarıyla baktığımız kardeş ve dost ülke Azerbaycan’ın haklı zaferinin coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Aynı soydan, aynı candan bir milletin evlatları olarak gönül ve kader birliği ile hareket ettiğimiz Azerbaycan’ın 44 günde tarih yazarak, 30 yıl süren ermeni işgaline karşı kazandığı haklı mücadele sonucunda 8 Kasım 2020 tarihinde hepimiz için büyük anlamı olan Şuşa kurtarılmış, Azerbaycan zaferini ilan etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Azerbaycan Zafer Bayramı’nı kutluyor, 44 gün süren vatan mücadelesi uğrunda şehit düşün aziz kahramanlarımıza rahmet, ailelerine ve Azerbaycan Halkına bir kez daha başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ