Kula Gazetesi

( bant 1

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cumhuriyetin 98. yıl dönümünü dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları kaydetti: ” Kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyet, tüm imkânsızlıklara rağmen çok ağır bedeller ödenerek, vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla miletimizin göstermiş olduğu kahramanlığın eseridir. Çağlara medeniyet mührünü vuran aziz milletimiz, milli mücadele sırasında yaşanan zor şartlara rağmen istiklalinden vazgeçmeyerek nasıl var olmak şuuru ortaya koyduysa, zaman boyunca yaşayacağımız her sıkıntılı dönemi de aynı ruh ve inançla aşmaya kararlı olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır. Bu duygularla, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kere daha saygıyla anıyor, aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı  kutluyorum.” diye konuştu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cumhuriyetin 98. yıl dönümünü dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları kaydetti: ” Kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyet, tüm imkânsızlıklara rağmen çok ağır bedeller ödenerek, vatan […]

Başkan Hüseyin Tosun’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

78 views
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ