Kula Gazetesi

Kula turizminin kalbi jeopark ziyaretçi merkezinde atacak

111 views
21 Ekim 2021 - 11:29
Kula turizminin kalbi jeopark ziyaretçi merkezinde atacak
( bant 1

ZAFER Kalkınma Ajansı ve Jeopark Belediyiler Birliği işbirliğinde, Jeopark Ziyaretçi Merkezi inşaat çalışmaları başladı.

Çalışmalar kapsamında inşaatına başlanan ziyaretçi merkezi, Zaferiye Mahallesi Divlit Caddesi üzerinde, Kula’ya gelen turistlerin uğrak noktası haline gelecek.

Yapılan çalışmaları  yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “İlçemizin turizm potansiyelini pandemiye rağmen arttırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Jeopark Ziyaretçi Merkezi inşaatı çalışmamız başladı. ZAFER Kalkınma Ajansı ve Jeopark Belediyeler Birliği işbirliğinde başlayan inşaat hızla devam ediyor. Bittiğinde Kula turizmine hizmet verecek olan ziyaretçi merkezinin hayırlı olmasını temenni ediyor, Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ