Kula Gazetesi

Cumhuriyet Caddesi hayat buluyor

128 views
21 Ekim 2021 - 7:17
Cumhuriyet Caddesi hayat buluyor
( bant 1

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında başlanan yol yapım çalışmalarına bir yenisi daha ekleniyor.

Kavacık mahallesinden başlayarak eski Selendi yoluna kadar devam eden Cumhuriyet Caddesinin birinci etabı için malzeme serimi ve asfaltlama çalışmaları başladı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yeni Kula Devlet Hastanesi, 1. etap TOKİ konutları ve yapımı devam eden 2. etap TOKİ konutları ile İlçenin çevre yolu görevini üstlenecek yolda incelemelerde bulundu. Özellikle Cumhuriyet Caddesi ve bağlantı yollarının önemine değinen Başkan Hüseyin Toksun, “Yol medeniyettir, bizler göreve geldiğimiz ilk günden bu yana yollarımıza ayrı bir önem verdik. Cumhuriyet Caddesi de bölgeye  hayat verecek önemli bir arter. Yeni yapılan hastanemizin de ulaşımını sağlayacak yol Kulamıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Çalışmaların, malzeme serim çalışması sonrasında asfalt çalışmalarına başlanacağı öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ