Kula Gazetesi

32 Daireli Kula Yanık Ülke Konutları Satış İhalesine Çıkıyor

202 views
15 Ekim 2021 - 14:25
32 Daireli Kula Yanık Ülke Konutları Satış İhalesine Çıkıyor
( bant 1

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılan Yanık Ülke konutların ihaleyle satışa çıkıyor. Yanık Ülke Konutları’nda ihale tarihlerinin 3+1 daireler 22 Ekim Cuma, 2+1 daireler 26 Ekim Salı, 1+1 daireler ise 27 Ekim Çarşamba günü saat: 10.00’da Kula Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirileceği duyuruldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen Kula ilçesindeki “Yanık Ülke Konutları Projesi” adlı 32 dairelik ve 2 bloktan oluşan konutlar, Kula Belediyesi tarafından satış ihalesine çıkıyor. Kula Belediyesi’ne devredilen konutların ihaleyle satışa çıkarılacağı bildirildi. Konuyla ilgili Kula Belediyesinden yapılan açıklamada, 3+1 dairelerin ihale tarihinin 22 Ekim; 2+1 dairelerin ihalesinin 26 Ekim, 1+1 dairelerin ise 27 Ekim’de satış ihalesi gerçekleştirileceği, ihaleye katılacak vatandaşların Kula Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne başvurabilecekleri belirtildi.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ