Kula Gazetesi

Bakacak Caddesi’ne 3 Kilometrelik Asfalt Serim Çalışması

70 views
01 Ekim 2021 - 23:14
Bakacak Caddesi’ne 3 Kilometrelik Asfalt Serim Çalışması
( bant 1

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde, Kula’da toplam 65 kilometrelik asfalt serim çalışmaları önceden belirlenen plan ve program kapsamında devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ve Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri koordinasyonunda toplam 65 kilometrelik yol asfaltlanmış olacak. Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi ekipleri asfalt çalışmalarını Seyitali Mahallesi Bakacak Caddesi’nde sürdürdü. Bakacak caddesinde asfalt çalışmasının yanı sıra imar adalarının bulunduğu kısımlarda kilit parke taş döşemesi ve yayaların rahat ve güvenli bir şekilde kullanabilecekleri kaldırım imalatı da Kula Belediyesi ekiplerince yapılacak. Asfalt çalışmaları neticesinde ilçe merkezinde bozuk olduğunu tespit edilen cadde ve sokaklar asfalt serimiyle kaplanıyor. Yollar araç ve yaya trafiği için modern bir hale getiriyor.

Toplam 65 Kilometre Yol Asfaltlanacak

İlçe genelinde asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “İlçe merkezimizde hem araç trafiği hem de yaya trafiği açısından ana güzergah yollardan birisi olan Bakacak Caddesi’nde asfalt serim çalışması yapıldı. Ayrıca yine merkeze yakın Narıncalıpıtrak mahallemizin yolunda asfalt serim çalışmalarımızı tamamladık. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından asfalt sezonu başından itibaren yaptığımız çalışmalar kapsamında ise Kula ilçe geneline toplam 65 kilometre asfalt çalışması yapmış olacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Cengiz Ergün’ün direktifleri ve destekleri doğrultusunda asfalt serim çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ