Kula Gazetesi

( bant 1

Kula ilçesinde ekmeğe yapılan zam ile ilgili olarak kamuoyunda ve sosyal medyada yapılan yorumlar, Belediyeye gelen şikayet ve tepkiler neticesinde ekmek zammına ilişkin bir açıklama yapılması ihtiyacı hissedilmiştir.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada ekmeğe yapılan zammın Kula Belediyesi’nin tasarrufunda olmadığının altını çizdi.

Başkan Tosun,  yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti. “Kula ilçemizde  Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından hazırlanan yeni fiyat tarifesiyle, Kula’da yaygın olarak tüketilen 1300 gram ev ekmeği fiyatının 6 TL’den  8 TL’ye çıkarılarak 2 liralık zam getirildiği, ilçemiz ekmek tüketim kültüründe tercihen daha az tüketilen 650 gram ev ekmeğinin ise 3 TL’den 4 TL’ye çıkarttırılarak 1 liralık zam getirildiği bildirilmiştir. Vatandaşlarımızın en temel gıda maddesi olan ekmeğe %33 gibi bir oranda zam yapılması noktasında yeni fiyat tarifesi çalışmasını gerçekleştiren Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Kula halkına bir açıklama yapacağı düşüncesindeyim.  Vatandaşımızın sağlıklı ve ucuz ekmeğe ulaşması önceliğiyle Kula Belediyesi olarak yeni fiyat tarifesiyle ilgili itirazda bulunduğumuzu belirtmekte fayda görüyor, yapılan zammın geri çekilmesini talep ediyor, fırıncı esnafımızın beklentileri ile ilçemiz sakinlerinin görüş ve tepkilerinin dikkate alınarak yetkilileri fiyat tarifesini yeniden makul bir oranda değerlendirilmeye davet ediyorum.”

 

Kula ilçesinde ekmeğe yapılan zam ile ilgili olarak kamuoyunda ve sosyal medyada yapılan yorumlar, Belediyeye gelen şikayet ve tepkiler neticesinde ekmek zammına ilişkin bir açıklama yapılması ihtiyacı hissedilmiştir. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada ekmeğe yapılan zammın Kula Belediyesi’nin tasarrufunda olmadığının altını çizdi. Başkan Tosun,  yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti. […]

Kula Belediyesi’nden Ekmek Zammıyla İlgili Açıklama

121 views
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ