Kula Gazetesi

( bant 1

Tosun ve Yarenbaşı ailelerinin evlatları Naime Rumeysa ile Muhammed Yaşar Yarenbaşı, düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un kızı Naime Rumeysa ile Yarenbaşı ailesinin oğulları Muhammed Yaşar Yarenbaşı düzenlenen törenle dünya evine girdi. Kula STR Dinlenme Tesisleri’de gerçekleştirilen nikah törenine Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Ak Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur,  Kula Kaymakamı Kemal Duru, 22. ve 26. Dönem Uşak Milletvekillerinden Alim Tunç, 23 dönem Uşak Milletvekili Nuri Uslu, MHP MYK Üyeleri Ali Uçak, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ile Tosun  ve Yarenbaşı ailelerinin yakınları katıldı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, kızı Naime Rumeysa ile Muhammed Yaşar Yarenbaşı çiftinin nikah akdini kendisi gerçekleştirdi. Genç çiftin evlilik cüzdanını ise Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, gelin Naime Rumeysa’ya  takdim etti.  Çiftin Mikah şahitleri Erkan Akçay ve Murat Baybatur’da, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ” Nikah akdini gerçekleştirdiğimiz kıymetli evlatlarımız Maime Rumeysa ile Muhammed Yaşar’a  bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Bugün, yüzünüzden okunan bu mutluluğun bir ömür boyu devam etmesini diliyorum” dedi.

Tosun ve Yarenbaşı ailelerinin evlatları Naime Rumeysa ile Muhammed Yaşar Yarenbaşı, düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un kızı Naime Rumeysa ile Yarenbaşı ailesinin oğulları Muhammed Yaşar Yarenbaşı düzenlenen törenle dünya evine girdi. Kula STR Dinlenme Tesisleri’de gerçekleştirilen nikah törenine Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Ak Parti MKYK Üyesi […]

Başkan Tosun ve Ailesinin Mutlu Günü

372 views
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ