Kula Gazetesi

( bant 1

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanı Av. Ömer Baysal başkanlığında Demirci ‘de düzenlenen ilçe başkanları istişare toplantısına MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, 17 İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Demirci MHP İlçe Başkanlığınca Hisar Kaplıcaları Termal Tesislerinde düzenlenen toplantıda MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, 17 İlçe Başkanı ile teşkilat çalışmaları ile ilgili görüşme yaptı.
Toplantıda Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin geleceği için çalıştığına vurgu yapan Akçay, Teşkilatların sahada olması gerektiğini vatandaşların taleplerine karşı da duyarlı olmalarını istedi.
Yaklaşık 3 saat süren toplantıda yapılacak teşkilat çalışmaları ele alınırken, MHP Manisa İl Başkanı Av. Ömer Baysal ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay toplantının düzenlenmesini sağlayan MHP Demirci İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz ve yönetimine de teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanı Av. Ömer Baysal başkanlığında Demirci ‘de düzenlenen ilçe başkanları istişare toplantısına MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, 17 İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Demirci MHP İlçe Başkanlığınca Hisar Kaplıcaları Termal Tesislerinde düzenlenen toplantıda MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, 17 İlçe Başkanı ile teşkilat çalışmaları ile ilgili […]

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ AKÇAY, DEMİRCİ’DE 17 İLÇE BAŞKANI İLE BULUŞTU

96 views
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ