Kula Gazetesi

Genç Mühendisler Misafirlerini Ağırladı

286 views
26 Ağustos 2021 - 17:54
Genç Mühendisler Misafirlerini Ağırladı
( bant 1

Kula ilçesinde doğalgaz ve tesisat sektöründe yerli firma olarak hizmet veren İnce Mühendislik ve doğalgaz’ın yöneticileri makina mühendisi Tolga Yunus Salgut ve Makina mühendisi Feza İnce Salgut’un davetleriyle bugün İzmir Makina Mühendisleri Odası yönetim kurulu Kula’ya ziyarette bulundu.

Ziyarette  İzmir Makina Mühendisleri Odası Şube Başkanı Melih Yalçın ile Kula’daki doğalgaz, O.S.B. ve makina mühendisleri odası temsilciliği konuları ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Makina mühendisleri oldası yönetim kurulu güzel sonuçlanan toplantı sonunda  Tarihi Kula evleri  ve Kula sokaklarını gezdi.

İleri tarihlerde toplu buluşma için sözleşen toplantı ekibi Kula’da yapılacak sanayi hamleleri için çalışmaların süreceğine dair açıklamada bulundular.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ