Kula Gazetesi

( bant 1

Kula Ülkü Ocakları Muharrem ayı dolayısıyla Gidişler Camisi önünde aşure hayrı yaptı.

Kula Ülkü Ocakları, Muharrem ayı dolayısıyla aşure hayrı düzenledi. Aşure dağıtımına Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula İlçe Koordinatörü Faik Şentürk, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Ayşe Sabuncuoğlu ve Kula Ülkü Ocakları yönetimi ile vatandaşlar katıldı.

Muharrem ayını kutlayan Kula Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Çakan, Aşure dayanışmanın, birlik ve beraberliğin simgesidir. Çalışmalarımızın amacı toplumsal bütünlüğü korumak ve muhafaza etmek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek olduğunu söyledi.

Başkan Çakan, “Bizlerin de amacı bu mübarek kurtuluş günlerinde birlik beraberlik adına insanları bir araya getirmek ve bugünlerin unutulmamasını sağlamaktır. Muharrem ayı aynı zamanda hepimizin ortak acısı tarihimizin yürek yarası olan kerbela olayının yaşandığı aydır. Hz. Hüseyin Efendimiz ve oğlu Ehli Beyt olmak üzere beraberindeki 70’ten fazla Müslüman kerbelada şehadet şerbeti içmiştir. Kerbela çetin bir imtihanın ve derin bir hüzün adıdır. Kerbela sevgili peygamber ardından asırlara miras kalan ağır bir derstir. Bu vesileyle Başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve vatan uğruna şehadet şerbeti içmiş bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum Kula Ülkü ocakları olarak aşure hayrı programına katılan emeği geçen herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Kula Ülkü Ocakları Muharrem ayı dolayısıyla Gidişler Camisi önünde aşure hayrı yaptı.

Kula Ülkü Ocakları’ndan aşure hayrı

292 views
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ