Kula Gazetesi

( bant 1

Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma günüyle ilgili olarak basın açıklaması yaptı.

Başkan Baytok açıklamasında, “Allah’tan gayrısının kulluğu reddeden, Secdeden başka hiçbir yerde eğilmeyen bir zihniyetin mensuplarıyız. 15 Temmuz hain ve kanlı darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçti. Yıllarca insanımızın manevi duygularını suiistimal eden, kendileri içerde kolları ve komutası dışarıda bir yapı olan FETÖ ve destekçileri tarafından, 15 Temmuz 2016 tarihinde, mübarek Ülkemize, tarihi bir ihanet gerçekleştirilmiş ve bu sonucunda da, Polis Harekât Okulu ve Türkiye Büyük Millet Meclisine bombalar yağmış, masum vatandaşımıza ateş edilmiş ve doğrudan demokrasimiz hedef alınmıştır. Bu ihanet sonucu 251 vatandaşımız şehit, 2194 vatandaşımızda gazi olmuştur. Daha büyük çapta can kaybına sebebiyet vereceği belli olan kalkışma hareketi, Devlet adamlarımızın yerinde kararları ve Milletimizin kahramanca direnci ile durdurulmuştur. Ülkücü Milliyetçi Hareket, her zaman Devletinin emrinde, Milletinin yanında olduğunu 15 Temmuz’da da göstermiş ve bu ülküsünde ne kararlı olduğunu ispatlamıştır. Bu kutsanmış yüce milletin ve mukaddes vatanimizin üzerinde oynanan ne ilk ne de son hain oyundur. Gün Vatan sathı ve istikbali için daha fazla birlik, beraberlik günüdür. Necip Türk Milleti birlik beraberlik ve maneviyatıyla bütünleşip tek yürek tek yumruk olduğu müddetçe ilelebet huzur ve refah içerisinde olacaktır. Milli iradeye sahip çıkan milletimize tankını topunu doğrultup masum vatandaşlarımızın da hakkına girerek acımasızca kursun sıkanlar bunun bedelini ne bu dünyada ne de öteki dünyada ödeyemeyeceklerdir. Vatanı için yuvasını terk edip sokaklara çıkarak Şehadete yürüyen kahramanlarımızı unutmayacağız ve unutturmayacağız. Başta 15 Temmuz Şehitlerimiz olmak üzere can vermeyi cana minnet sayan tüm aziz Şehitlerimizin Ruhları Şad mekânları Cennet olsun. Gazilerimize sağlık sıhhat ve minnetlerimizi sunarız.” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma günüyle ilgili olarak basın açıklaması yaptı. Başkan Baytok açıklamasında, “Allah’tan gayrısının kulluğu reddeden, Secdeden başka hiçbir yerde eğilmeyen bir zihniyetin mensuplarıyız. 15 Temmuz hain ve kanlı darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçti. Yıllarca insanımızın manevi duygularını suiistimal eden, kendileri içerde kolları […]

MHP Kula İlçe Başkanı Baytok, “15 Temmuz, ihanete karşı tek yürek olmuş Türk Milletinin şahlanış gündür”

99 views
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ