Kula Gazetesi

( bant 1

15 Temmuz Türk Milletinin Çanakkale Ruhuyla Devletine ve İstikbaline sahip çıkmasının destansı mücadelesidir.

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, 15 Temmuz gecesinde demokrasiye, seçilmiş hükümete ve Türk milletine pranga vurulmak istenmiş, milletin iradesi Türkiye düşmanları ve hain feto tarafından alçakça saldırıya uğramıştır. ilk hedefleri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi olan asker kıyafetine bürünen caniler sonrasında ise vatandaşlarımıza silah doğrultarak Türk milletine darbe yapmaya çalışmıştır. Ama unuttukları bir şey vardır; O da rumuzda, kanımızda dolaşan Çanakkale ve  istiklal savaşıydı ve vatan topraklarını korumak için millet olarak bir olmak beraber olmaktı dedi ve şöyle devam etti.

Bu hain darbe ve işgal gecesinde, dünyanın tüm mazlum milletlerinin yüreği bu aziz millet ile atmış, gözyaşı ile yoğrulmuş dualar, vatanın her bir mabedinden yükselen salalar mazlum milletimizi sarıp sarmalamıştır. Aziz milletimiz her biri, 15 Temmuz’un simge ismi Ömer Halis Demir başta olmak üzere 251 şehidimiz ve 2196 gazimiz şahsında, zalimlerin ve hainlerin üzerine düşen birer ateş, F 16’lara atılan füze, tankların önüne çekilen bir set, nesillere yol gösteren birer meşale, hiçbir hainin bir daha cesaret edemeyeceği bir kahramanlık destanı olmuştur.

Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye asla diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka asla boyunduruk vuramayacaksınız.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bize o geceki milletimizin kucaklaşmasını ve hainlere karşı dik duruşumuzu daima hatırlatacaktır. Bu vesile ile şehitlerimizin hepsini rahmet ve minnetle anıyor, mekânlarının cennet olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Gazilerimize hayırlı ve bereketli bir ömür diliyorum. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız dedi.

15 Temmuz Türk Milletinin Çanakkale Ruhuyla Devletine ve İstikbaline sahip çıkmasının destansı mücadelesidir. AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, 15 Temmuz gecesinde demokrasiye, seçilmiş hükümete ve Türk milletine pranga vurulmak istenmiş, milletin iradesi Türkiye düşmanları ve hain feto tarafından alçakça saldırıya uğramıştır. ilk hedefleri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye […]

Başkan Palabıyık’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü basın açıklaması

91 views
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ