Kula Gazetesi

Demirci’de Başkan Selçuk, yatırımlarına devam ediyor

125 views
15 Haziran 2021 - 6:13
Demirci’de Başkan Selçuk, yatırımlarına devam ediyor
( bant 1

Belediye Başkanı Selami Selçuk, son yıllarda ilçeye kazandırdığı yatırım ve hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Demirci’nin merkezinden kırsalına her alanda hizmet ve yatırımları vatandaşlarla buluşturan Başkan Selami Selçuk, 15. çok amaçlı salon yatırımını da tamamlayarak hizmete sundu.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, geçtiğimiz aylarda İlçemiz Serçeler ve Kazancı mahallelerine yapılan çok amaçlı salon yatırımları tamamlanarak hizmete sunulmuştu.

Demirci’ye bağlı Bayramşah mahallesinde de 100 metrekare büyüklüğünde düğün, sünnet, mevlit ve toplu organizasyonlarda kullanılması amacıyla yapılan çok amaçlı salon yatırımı tamamlanarak hizmete sunuldu.

Yapılan çok amaçlı salonun yan tarafına yemek ve depo olarak kullanılması amacıyla da bir yer yapıldı.

Başkanımıza teşekkürler

Bayramşah Mahalle Muhtarı Yücel Ünlü, Belediye Başkanımız Selami Selçuk, yaz aylarında arazi yollarımızı açar, parke taşı ve diğer ihtiyaçlarımız noktasında destek verir. Yıllardır ihtiyacımız olan çok amaçlı salon yatırımını da mahallemize kazandırıldı. Başkanımıza şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim “dedi.

Vatandaşımızın hizmetindeyiz

Belediye Başkanı Selami Selçuk ” İlçemizin merkezinden kırsalına her alanda vatandaşlarımıza hizmet sunmaya devam ediyoruz. Kırsal mahallelerimizde başlattığımız çok amaçlı salon yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Bayramşah mahallemize 100 metrekare büyüklüğünde çok amaçlı salon yatırımı tamamlandı. Mahallemize hayırlı olsun. Yaz sezonunda yeni çok amaçlı salon yatırımlarımıza devam edeceğiz ” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ