Kula Gazetesi

Başkan Tosun’un Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Mesajı

98 views
20 Nisan 2023 - 6:40
Başkan Tosun’un Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Mesajı
( bant 1

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çifte kutlama mesajı yayınladı.

Ramazan Bayramının dayanışma duygularımızı artırmasını, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur dolu güzel günler getirmesini dileyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha nihayete erdirdik. Bir ay boyunca Ramazan ayının rahmet ve bereketiyle dolup taştıktan sonra bayram günlerine hamd olsun kavuşmuş bulunuyoruz. İdrak edeceğimiz bu Ramazan Bayramı, inşallah dünya üzerinde zulüm altında bulunan kardeşlerimizin kurtuluşuna; tüm insanlığın huzur ve güven, sağlık içinde geleceğe umutla bakmasına vesile olur.
Maalesef bu yıl yaşadığımız deprem felaketi ve kaybettiğimiz on binlerce can içimizi acıttı, derin bir üzüntü yarattı. Geceye sabredene gündüzü bahşeden, hikmetinden ve rahmetinden sual olunmayacak Yüce Rabbimizin izniyle, duanın gücüyle nice bela ve felaketleri atlattığımız gibi millet olarak depremin bıraktığı yıkıcı hasarları da atlatacağımızı asla unutmamalıyız.
Sevgi, şefkat, merhamet ve dayanışma duygumuzun daha da yoğunlaşacağı, birlik ve beraberlik duygumuzun pekişeceği huzurlu bir bayram geçirmeyi temenni ediyor, sevdiklerimize daha sıkı sarılacağımız, sağlık ve huzur içinde kutlayacağımız güzel bir bayram diliyorum.
Ayrıca bu bayram çifte bayram kutluyoruz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız da kutlu olsun. Bu vesileyle bayramın, başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, sizleri muhabbetle selamlıyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum”. diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ