Kula Gazetesi

Başkan Tosun, Kula’nın 100. Kurtuluş Yıl Dönümünü Kutladı

60 views
03 Eylül 2022 - 7:28
Başkan Tosun, Kula’nın 100. Kurtuluş Yıl Dönümünü Kutladı
( bant 1

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’nın düşman işgalinden 100. Kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Tosun, 100. Kurtuluş yıl dönümü mesajında şu ifadelerine yer verdi: “4 Eylül Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü idrak ediyoruz. Bundan bir asır önce Kula, 28 Haziran 1920’de işgalci Yunan birlikleri tarafından işgal edilmiştir. 786 gün boyunca işgal altında kalan ilçemiz, bundan tam 100 yıl önce 4 Eylül 1922’de milletimizin bağımsızlığa olan tutkusu yurdun dört bir yanında olduğu gibi Kula’mızda da tezahür etmiş ve memleketimiz işgalden kurtulmuş, hürriyete kavuşmuştur. Atalarımızın canı pahasına bize emanet ettiği bu topraklarda bizler 100 yıldır, huzur ve güven içinde yaşıyorsak bunu elbette atalarımıza ve isimsiz kahramanlarımıza borçluyuz.

Bu duygu ve düşüncelerle; bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü bize yeniden kazandıran ve kurduğu Cumhuriyet ile Türk Milleti’nin kaderini değiştiren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşehrilerimin 4 Eylül kurtuluş gününü kutluyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ