Kula Gazetesi

Başkan Palabıyık’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

66 views
29 Ağustos 2022 - 17:49
Başkan Palabıyık’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
( bant 1

AK Parti Kula İlçe Başkanı Palabıyık 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı yayınladı.

Başkan Palabıyık yaptığı açıklamasında, “30 Ağustos Zaferinin 100. yılına ulaşmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Büyük Zafer’in ayak sesleri Afyon Kocatepe’de başladı. Askerlerimizin şevk ve kararlılığı sayesinde büyük kutlu zaferin geleceği, sabahın ilk ışıklarında başlattığımız top sesleri ile birlikte belli olmuştu. Kimsenin aklına bile gelmeyecek olan gemileri karadan 10 km yürüten Fatih Sultan Mehmet Han’ın torunları da asla vazgeçmeyerek Büyük Taarruzda top mermileriyle adeta gökleri yararak düşmanın tam da kalbine isabet almışlardır.

Mehmetçiklerimizin herbiri canlarını hiçe sayarak düşmanın üzerine gitmişlerdir. Düşmanların 6 ayda geçilemez dediği çitleri askerlerimiz bir şafak vaktinde yarıp ele geçirmişlerdir. Sayıları kat kat üstün bir ordu karşısında kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Milletimizin birlik ve beraberliğinden, hürriyet ve istikbalinden asla vazgeçmeyeceğini bir kere daha bütün dünyaya göstermiştir. Bizler Tarihte dünde vardık bugün de varız ve yarında olmaya devam edeceğiz. Şuan Dünyanın karşışında ekonomide, askerî alanda ve aklımıza gelebilecek her platformda kendi kararlarını kendi alan, kendi hedeflerini kendi belirleyen, kendi projelerini kendi uygulayan bir TÜRKİYE var dedi ve şöyle devam etti.

Milli şairimizin 30 ağustos için dudaklarından dökülen mısraları size aktarmak isterim. “Allah’ım ne muazzam zaferdi o, ortalık hercümerç oldu; beş altı saat içinde bir başka dünya doğdu. Ve biz mest olduk… Artık benim ne düşünecek, ne yazacak, hatta ne yaşayacak takatim kalmıştı. Bizim dilimiz tutulmuştu, ordu bizzat yazıyordu…” Bu şiir 30 ağustos zaferinin mısralara dökülmüş halidir. Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal savaşımızın tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi, gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle yâd ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ