Kula Gazetesi

AK Parti Manisa Millet Vekili Baybatur Kula’da bir dizi ziyarette bulundu

123 views
20 Mayıs 2022 - 18:29
AK Parti Manisa Millet Vekili Baybatur Kula’da bir dizi ziyarette bulundu
( bant 1

AK Parti Manisa Milletvekili ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Murat Baybatur, Manisa’nın Kula İlçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve partililerle Kula Belediyesini ziyaret etti.

Belediye ziyaretinde Baybatur’u Kula Belediyesi Başkan Vekili Nejat Gülmez, Ak Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Emre Şener, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer eşlik etti.

Belediye Başkan Vekili Nejat Gülmez ve Belediye Meclis Üyeleri ile sohbet eden Baybatur, Kula’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gençlik merkezini gezen Baybatur genceler ile bir araya geldi, masa tenisi oynadı ve resim eğitimi olan öğrencilerin yağlıboya tablo çalışmalarını baktı.

Yakın zamanda annesini kaybeden eski Belediye Meclis Üyesi İsmail Odabaşı’nı taziye ziyaretinde Bulunan Baybatur, yeni açtıkları iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Manisa Milletvekili Baybatur, yakın zamanda annesi vefat eden eski Belediye Meclis Üyesi İsmail Odabaşı’nı taziye ziyaretinde bulundu, yeni açtığı işyerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İnşaatı tamamlanan ve önümüzdeki aylarda hizmete açılacak olan Kula Devlet Hastanesi gezen Baybatur, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş’tan hastane hakkında bilgi aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ