Kula Gazetesi

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet PALABIYIK, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

171 views
24 Kasım 2021 - 8:16
AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet PALABIYIK, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
( bant 1

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet PALABIYIK, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı

 

“Eğitim toplumların gücüne ve geleceğine etki eden en önemli unsurlardan biridir.” diyen Palabıyık sözlerini şöyle devam etti; Büyük medeniyet yolculuğumuzda eğitim daima başköşede yer almıştır. Eğitimdir ki, bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da milleti esaret ve sefalete terk eder. Öğretmenler sadece bilgisini paylaşan değil, bir insanın iyi insan, vatanına ve milletine ve tüm insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmesinde büyük rol oynamaktadır.

 

Yurdumuzun her köşesinde fedakarca çalışan, en zorlu şartlarda dahi mesleklerini sevgiyle icra eden öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır. Geleceğin huzurlu, güvenli ve büyük Türkiye’sinin inşasında rol alacak gençlerimiz ve çocuklarımız, öğretmenlerimizin ellerinde şekillenecektir.Bilgi çağı dediğimiz günümüzde eğitim, bir gelecek, bir vizyon meselesidir. Modern, demokratik, güçlü ve müreffeh bir ülke olabilmek için eğitim alanındaki ilerlemeyi daha iyi yerlere çıkarmak için elimizden gelenin fazlasını yapmak boynumuzun borcudur.

 

Bu duygularla, tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor ve bu uğurda şehit düşen bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ