Kula Gazetesi

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Türk Kızılay’dan Manisa’da Ä°stiklal Ä°lkokuluna Kütüphane

Türk Kızılay’dan Manisa’da Ä°stiklal Ä°lkokuluna Kütüphane
76 views
20 Ekim 2022 - 14:20

Manisa’nın Åžehzadeler Ä°lçesinde, Türk Kızılay tarafından yaptırılan kütüphane için açılış töreni düzenlendi.

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı tarafından hayırsever desteğiyle, İstiklal İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.

Saygı duruşunda bulunması ve istiklal marşı okunmasıyla başlayan açılış konuşması yapan, Okul Müdürü Gürsel Saka, Okullarına kazandırılan kütüphane nedeniyle, Türk Kızılay ve hayırseverlere teşekkür etti.

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Atilla Efendioğlu ise yaptığı konuşmada, Kızılay olarak bir çok okula çeşitli desteklerde bulunduklarını söyledi.

Türk Kızılay Anaokulunun Manisa’da bu yıl eÄŸitim öğretim faaliyetine baÅŸladığını bildiren EfendioÄŸlu, “Bugün burada hayırsever ailemizin desteÄŸi ile Ä°stiklal Ä°lkokuluna kazandırılan kütüphanenin açılış töreninin gerçekleÅŸtiriyoruz. Kızılay’ımıza destek olan, katkı sunan herkese sonsuz teÅŸekkürlerimi sunuyorum. Türk Kızılay olarak her yerde olmaya devam edeceÄŸiz.” dedi.

Åžehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara ise yaptığı konuÅŸmasının ardından, Türk Kızılay Manisa Ä°l BaÅŸkanı Atilla EfendioÄŸlu’na, eÄŸitim öğretime verdikleri destek nedeniyle teÅŸekkür plaketi verdi.

Açılış töreninde ayrıca, Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı ekipleri ve gönüllüleri tarafından okul öğrencileri ile vatandaşlara Kızılay Maden suyu, limonata, su ve bisküvi dağıtıldı.

Törene, Türk Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi Selman Keresteci, Türk Kızılay Manisa İl Başkanı Atilla Efendioğlu, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Türk Kızılay Manisa İl Müdür Murat Köseler, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

# TAKIMLAR O AV P

KULA GAZETESÄ°