Kula Gazetesi

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

10 Kasım Atatürk’ü anma programı

10 Kasım Atatürk’ü anma programı
83 views
10 Kasım 2021 - 9:26

Manisa’nın Kula Ä°lçesinde Atatürk’ün ölümünün yıl dönümünde anıldı.

Program Yunus Emre Kent Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Yunus Emre Kültür Merkezinde, Fatih Ortaokulunun hazırladığı program  ile devam etti.

Orotoryo, halk oyunu ve türkülerin söylenmesinin ardından Atatürk konulu kompozisyon, resim, ve şiir kategorilerinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kula Kaymakamı Kemal Duru kapanış konuÅŸmasında, her 10 Kasım’da milletimizin içini bir hüzün kaplıyor. Nasıl kaplamasın ki, bizlere bu cennet vatanı hediye etti. Vizyonuyla muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartmayı gündemde tutan ve onun için çalışan büyük bir liderdi diye konuÅŸtu.

Programa katılan protokol üyeleri yarışmada dereceye giren resimleri inceledi.

Anma programına Kula Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok ve protokol üyeleri katıldı.

# TAKIMLAR O AV P

KULA GAZETESÄ°