Kula Gazetesi

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Başkan Tosun, Kula Halk Ekmeği Büyükşehir Meclisine Tanıttı

Başkan Tosun, Kula Halk Ekmeği Büyükşehir Meclisine Tanıttı
70 views
13 Ekim 2021 - 18:09
Manisa BüyükÅŸehir Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanvekili Mehmet Güzgülü baÅŸkanlığında yapıldı. Kula Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Tosun, gündem öncesi mecliste Manisa’da ilk defa üretim ve tanzim satışa baÅŸlanan Kula Halk Ekmekle ilgili bilgi verdi.
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nda 58 madde görüşülerek, karara bağlandı. Toplantıda gündem maddelerine geçilmeden önce Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine ve toplantıya katılanlara Kula Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik kapsamında üretim ve tanzim satışına başlanan Kula Halk Ekmeği ikram edildi. Başkanvekili Güzgülü, açılış ve yoklamaya geçmeden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a Halk Ekmek ile ilgili söz verdi. Başkan Tosun, Manisa genelinde il Halk Ekmek uygulamasını Kula Belediyesi olarak başlattıklarını, halkın temel gıda maddesi olan ekmeğe ekonomik şekilde ulaşmasını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.
Prestij Caddeler, Kula Belediyesi’ne Devredildi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde 2016 yılında alt yapı ve üst yapısıyla modern hale gelen ve Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan Tabduk Emre Caddesi, Yunus Emre Caddesi ve Şehitler Caddesi ilgili de gelişme yaşandı. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan bu Prestij Caddelerin sorumluluk ve yükümlüğünün Kula Belediyesi’ne devri oybirliğiyle kabul edildi.
# TAKIMLAR O AV P

KULA GAZETESÄ°