Kula Gazetesi

Kula’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

125 views
19 Mayıs 2023 - 11:28
Kula’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı
( bant 1

Manisa’nın Kula ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle program düzenlendi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Demirtaş, Yunus Emre Kent Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Kula spor salonunda devam eden program, saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz’ün konuşmasıyla devam etti.

Kaymakam Tatlısöz konuşmasında, “Ülke olarak önmeli bayramlarımızdan birisi de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’dır. 19 Mayıs 1919 Anadolu2da yeni Türk Devletinin temellerinin filen atıldığı gündür ve Türkiye Cumhuriyeti tarihimizin başlangıcıdır.” Diye konuştu.

Konuşmanın ardından Kula’da değerli zamanlar projesi müzik gurubu şarkılar söyledi.

Kula Belediyesi halk oyunları ekibi ve jimnastik takımı gösteri yaptı. Tören yarışmalarda dereceye girenlerin ödüllerini almasıyla sona erdi.

Törene; Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Demirtaş, AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Aşkın, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, CHP İlçe Başkanı Osman Kasırga, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ