Kula Gazetesi

Kula’da Spor Lisesi İnşaatı Başladı

121 views
17 Mayıs 2023 - 13:05
Kula’da Spor Lisesi İnşaatı Başladı
( bant 1

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortak projesi kapsamında Manisa’nın Kula İlçesi Zaferiye Mahallesi’nde Spor Lisesi kompleksi inşaatı başladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun destekleriyle kazandırılan birbirinden farklı spor yatırımlarıyla tesisleşmede model spor şehri haline gelen Kula ilçesinde son olarak ihale süreci tamamlanan Spor Lisesi inşaatı da başladı. Kopmleks bir okul olarak projelendirilen ve inşasına başlanan Spor Lisesi içerisinde basketbol sahası, tenis kortu, 1 adet pansiyon ve güvenlik binası da yer alacak. İlçede, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun destekleriyle spor başta olmak üzere eğitim, turizm, sanayi gibi bir çok alanda çok ciddi yatırımlar aldıklarını  vurgulayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; Spor Lisesi yapılacak arazide başlayan çalışmaları inceleyip yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Başkan Tosun, “İlçemiz Son Dönemde Çok Değerli Hizmetlerle Buluştu”

Başkan Tosun, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ilçedeki yatırımlarla ilgili desteklerinin altını çizerek yaptığı açıklamada şu  ifadelere yer verdi; “Kıymetli devlet büyüğümüz, hemşerimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun henüz bakan olmadan önce Spor Toto Teşkilat Başkanlığı yaptığı dönemden beri ilçemizde spor yatırımları başta olmak üzere ihtiyaç duyulan proje ve yatırımlar için bizlere her noktada verdiği güçlü desteklerle birçok projenin hayata geçtiğini hep birlikte görüyoruz. Bu projelerden birisi olan Spor Lisesi inşaatı da hayırlısıyla başladı. 28. Dönem   Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu bu vesileyle hem tebrik ediyor hem de memleketimizin dört bir yanında gençlik hizmetleri ve spor alanındaki ihtiyaçların hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi, çözüme kavuşturulması ve sonuçlandırılması noktasında kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ