Kula Gazetesi

Gençler sorularıyla Ali Uçak’ı terletti

48 views
09 Mayıs 2023 - 10:24
Gençler sorularıyla Ali Uçak’ı terletti
( bant 1

Gençler, Manisa için projelerini ve geleceğe dair hedeflerini Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak’ı terletti.

MHP Manisa 2. sıra Milletvekili Adayı Ali Uçak, ülkenin geleceği olan gençlerle bir araya gelerek sorularını cevapladı. Ardı ardına gelen sorular karşısında terleyip ceketini çıkarmak durumunda kalan Uçak; gençlerin işsiz olmadığı, iş bulmak için göç etmek zorunda kalmadığı, geleceğe güvenle baktıkları bir Manisa için çalışacağını vurguladı.

Toplumun her kesimiyle kucaklaşan ve gittiği her yerde büyük bir coşkuyla karşılanan MHP Manisa 2. sıra Milletvekili Adayı Ali Uçak, Türkiye’nin geleceği olan gençlerle buluştu, onların sorularını cevapladı. Manisa Şehzadeler Parkı’nda açık havada gençlerle önce kahvaltı yapan, ardından da sohbet eden Uçak, gelen sorulara samimi bir şekilde cevap verdi. Başarılı bir iş insanı olarak ülkeye hizmet ederken neden siyasete atıldığı yönündeki bir soruyu cevaplarken, sorunların çözüm merkezinin TBMM olduğuna işaret eden Uçak, “Özellikle tarımda yaşanan sorunları çok iyi biliyoruz. Ayrıca iş dünyasındayız ve birçok alanda yaşanan sorunlara da vakıfız. Bu sorunların çözümüne katkı sunmak için bu yola girdik” dedi.

“Ayrım Yapmadan Herkese Hizmet Edeceğim”

Kendisinin Manisa’da çok iyi tanındığını ve vatan hainleri dışında herkesle iyi ilişkileri olduğunu hatırlatan Uçak, “Milletvekili olarak seçildikten sonra parti ayrımı yapmadan herkese hizmet etmeye çalışacağız. Herkesin milletvekili olacağız. Herkes bize ulaşabilecek ve derdini anlatabilecek. Biz de herkesin derdiyle dertlenecek, sorunlarının çözümü için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Manisa’mızın sorunlarını zaten biliyoruz, seçim sürecinde bu bilgilerimizi daha da pekiştirdik, notlarımızı aldık. İnşallah Meclise gittiğimizde bunları çözmek için gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.

“Ailemden Büyük Destek Alıyorum”

Bu süreçte ailesine ve çocuklarına vakit ayırıp ayıramadığı yönündeki bir soruyu cevaplarken duygulandığı gözlenen Uçak, “Üç kızım, bir oğlum var. Uzun süredir ilk kez dün gece biraz erken gittim eve, gece 2’ye geliyordu. 9 yaşındaki kızım Zümra uyumamış, beni görünce çığlık atıp boynuma sarıldı. ‘Seni çok özledim’ dedi, gözlerinden iki damla yaş aktı. Ben de üzüldüm, ‘Size zaman ayıramıyorum, hakkınızı helal edin’ dedim. Eşim ve çocuklar, ‘Sen yeter ki insanlar için çalış, onların sorunlarını çöz; bizim hakkımız helaldir’ dediler. Ben de çok mutlu oldum, bana verdikleri destek için teşekkür ettim” ifadelerini kullandı. Çocuklarına her zaman kendilerinin değil, ülkenin ve milletin menfaatleri için çalışmaları tavsiyesinde bulunduğunu anlatan Uçak, bu doğrultuda siyaset yapmaları gerekiyorsa, onların da siyaset yapmasına sıcak bakacağını söyledi.

“Tarımın Ekonomiye Katkısı Çok Büyük”

Tarım sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösterdiği hatırlatılarak bu alanda ne tür sorunlar yaşadığına ilişkin bir soruyu cevaplarken, toprağın önemine ve çiftçiliğin ne kadar zor bir iş olduğuna işaret eden Uçak, el emeği ve alın teriyle ekmeğini kazanmaya çalışan tarım üreticilerinin, ekonomiye çok büyük katkılar verdiğine dikkat çekti. Tarım sektörünün işsizliği önleyen en önemli alan olduğunu vurgulayan Uçak, “Bir ihracatçı 100 bin dolarlık ihracat için 10 kişi çalıştırırken, tarım sektöründe bu miktarda ürün için 1000 kişi çalışıyor. Özellikle pandemi sürecinde tarımın önemini tüm dünya anladı. Türkiye olarak bu sektörün kıymetini çok iyi bilmeli, tarım üretimimizi çok iyi noktalara taşımalıyız” diye konuştu.

“Ali Uçak’a Gözüm Kapalı Destek Verirdim”

Siyasete 2014 yılında Alaşehir Belediyesi Meclis üyesi olarak siyasete girdiğini, belediye başkanının görevden ayrılması üzerine AK Parti, CHP ve MHP’li üyelerin ortak kararıyla başkanlık görevine getirildiğini belirten Uçak, sonrasında MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçildiğini ve bu görevine devam ettiğini, ayrıca milletvekili adayı olarak çalışmalarını sürdürdüğünü hatırlattı. Uçak, “Siz bizim yerimizde olsanız Ali Uçak’a oy verir misiniz?” sorusuna şu cevabı verdi: “Ben olsam Ali Uçak’ın kim olduğunu iyice araştırırdım. Bu güne kadar neler yapmış, millete faydalı olabilmiş mi, hedefleri neler, projeleri neler, bunlara bakardım. Onu tanıyınca da gözüm kapalı verirdim.”

“Hedefleriniz Olsun Ve Çok Çalışın”

Henüz 5 yaşında pazar tezgâhlarında limon, maydanoz, soğuk su; kahvehanelerde pişmiş yumurta sattığını, hayatın her türlü zorluğunu yaşadığını vurgulayan Uçak, en büyük hayalinin gençlerin çok daha güzel ve rahat yaşaması, en iyi şekilde eğitim görüp ülkelerine faydalı olmaları ve Türkiye’nin muasır medeniyet düzeyine ulaşması olduğunu kaydetti. Ali Uçak, konuşmasının devamında gençlere şu nasihatlerde bulundu: “Sizler ülkemizin geleceğisiniz, bizim için çok önemlisiniz. Çalışma azmini asla bırakmayın, dürüstlükten taviz vermeyin. Eve gittiğinizde internete de zaman ayırın ama kitap okumaktan vazgeçmeyin. Her gün bir kaç saat kitap okuyun, kendinizi geliştirin. Özellikle tarihe ilgi duyun. Çalışkan olun; mutlaka hedefleriniz olsun, hayalleriniz olsun ve bunlara ulaşmak için pes etmeden çalışın.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ