Kula Gazetesi

( bant 1

MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği her yerde sevgi seli oluşturuyor. TBMM’de “Çiftçinin sesi, tarımın temsilcisi” olma hedefiyle yola çıkan Uçak, dün gün boyu çeşitli temaslarda bulunduğu Turgutlu’da da büyük ilgi görürken bazı esnaflar tarafından çiçeklerle karşılandı. Uçak, Manisa’ya ilişkin hayallerini gerçekleştirmek için herkesten destek istedi.

İş hayatına 5 yaşında pazar tezgahında başlayan MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, tarım ve ticaret alanındaki 45 yıllık bilgi ve birikimiyle Manisa’yı TBMM’de temsil etmeye hazırlanıyor. Milletvekili aday listelerinin açıklanmasının hemen ardından ilk olarak şehitlik ziyareti yapan ve vatan için canını feda eden kahramanlara dua eden Uçak, ardından Manisa’yı adım adım gezmeye başladı. Seçimlere kadar Manisa’nın tüm ilçelerini ziyaret etmeyi ve toplumun her kesimiyle bir araya gelmeyi hedefleyen Uçak, bir yandan sivil toplum kuruluşları ile görüşmeler yapıyor, diğer yandan halkla buluşuyor.

Proje ve Hedeflerini Anlattı

Ali Uçak, dünkü programı kapsamında ilk olarak Şehzadeler Belediyesi Kiraz Pazarı’ndaki Kuzey Yarım Kürenin İlk Kiraz Hasadı Töreni’ne iştirak etti. Ardından Turgutlu’ya geçen Uçak, MHP İlçe Lokali, Ziraat Odası, Ticaret Borsası, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlüğünü ve çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret etti.  Uçak görüşmelerde projelerini ve hedeflerini anlattı.

Esnaflar Çiçeklerle Karşıladı

Ali Uçak, daha sonra esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi.  Ziyaretlerde Uçak’ı esnaflar çiçeklerle karşıladı. İlçede vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Uçak, kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür etti. Pazar yerinde de esnafın sorunlarını dinleyen Uçak, kendisinin de iş hayatına pazar tezgahlarında başladığını belirtti.

Öte yandan Uçak, ilçede Turgutlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Tatlı’nın babası Selçuk Tatlı’nın cenaze törenine katıldı. Uçak, akşam saatlerinde ise önce iftar programına katıldı, ardından bazı hemşehri derneklerini ziyaret etti.

“Hayatımı Manisa’ya Adadım”

Ziyaretlerinde Manisa sevdalısı olduğunu vurgulayan ve her yerde büyük bir sevgiyle karşılanmanın kendisini çok duygulandırdığını belirten Uçak, “Ben, hayatını Manisa’ya adamış bir insanım. Kadim medeniyetlere ev sahipliği yapan bu bereketli toprakların ve bu çalışkan insanların haklarını en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktım. Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda, Manisa’yı Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında dünyanın en cazip tarım, sanayi ve yaşam merkezlerinden biri haline getirmek istiyorum. Manisalı kardeşlerim beni tanıyor, bana inanıyor. İnşallah hayallerimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz.” dedi.

“Herkesin Oyuna Talibim”

Siyasetin millete hizmet yarışı olduğuna dikkat çeken ve polemiklerden kaçınarak tüm enerjisini halka hizmet için harcayacağını belirten Uçak, “Ben sadece MHP’li veya AK Partili değil, tüm siyasi görüşteki kardeşlerimin oyuna talibim. Çünkü ben her hemşehrime eşit mesafedeyim ve beni tanıyan herkes, hizmet etme konusunda kimseye hiçbir ayrım yapmayacağımı biliyor. Ben bu toprakların evladıyım; üzüm bağındaki emeği de, zeytin ve kiraz bahçesindeki yorgunluğu da, domates tarlasındaki meşakkati de iyi bilirim. Aynı şekilde esnaf kardeşimin dertlerinin, fabrikada işçi olarak çalışan arkadaşımın sorunlarının farkındayım. Ben de pazar tezgahlarında iş hayatına atıldım. Manisa’da hangi kesim ne sıkıntı yaşıyor biliyorum. Çünkü bunları hepsini yaşadım.” diye konuştu.

MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği her yerde sevgi seli oluşturuyor. TBMM’de “Çiftçinin sesi, tarımın temsilcisi” olma hedefiyle yola çıkan Uçak, dün gün boyu çeşitli temaslarda bulunduğu Turgutlu’da da büyük ilgi görürken bazı esnaflar tarafından çiçeklerle karşılandı. Uçak, Manisa’ya ilişkin hayallerini gerçekleştirmek için herkesten destek istedi. İş hayatına 5 yaşında […]

Projeleri ve hedefleriyle vatandaşın umudu oldu; Manisa Ali Uçak’ı bağrına bastı

40 views
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ