Kula Gazetesi

( bant 1

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner basın açıklamasında bulundu.

Başkan Tosuner yaptığı basın açıklamasında, “Milliyetçi Hareket Partimizin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’ün İl Başkanlığımızı ziyaretinde kamuoyuyla paylaştığı bir takım konuların, altılı masanın büyük ve küçük ayakları tarafından farklı noktalara çekilerek, siyasi istismar haline getirilmiş olmasını şaşkınlıkla takip ettik. Yapılan asılsız iddialara yönelik bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissettik.

Öncelikle Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi ciddi ölçüde etkileyen asrın felaketinde yitirdiğimiz vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun.

2009 – 2014 Döneminde İmar Planlarına önce evet dediniz, sonra ret oyu verdiniz

2009 yılında yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partimizin adayı olan Sayın Cengiz Ergün, Manisalı hemşerilerimizin takdir ve teveccühleriyle Manisa Belediye Başkanlığına seçilmişti. Bu kadar geriye gittik çünkü açıklama yapan ilgililerin balık hafızalı olduğunu yaptıkları açıklamalardan görmüş olduk. Sayın Cengiz Ergün, belediye başkanı seçildiğinde belediyenin borçlarını sıfırlamak, çöp sorununa son vermek ve şehrimizin 1989 yılından bu yana yapılamamış olan imar planlarını yapmak için hemen çalışma başlattı.

Birkaç yüz oy fazla alabilmek için koskoca Manisa’yı plansız bıraktınız

Hiç uzatmaya gerek yok. 2011 yılında Manisa’nın imar planları meclise getirildiğinde o dönem muhalefette CHP de vardı. Uzun soluklu ve meşakkatli bir çalışma sonucunda meclise getirilen imar planlarına her dönemde olduğu gibi CHP Grubu önce ‘evet’ ardından ‘hayır’ diyerek, Manisa’nın uzunca bir süre plansız kalmasında başrol oynamıştır. Bunları kendilerine hatırlatırız! 6’lı masanın yeni yetme temsilcileri belki bunu hatırlamaz ama milletvekili olma hayaliyle partisinin il başkanlığından istifa eden Sayın Balaban’a bunun nedenini sorabilirler. O dönemin CHP’li meclis üyeleri de hala sağ. Onlara da bunu neden yaptıklarını, birkaç yüz oy fazladan alabilmek için koskoca Manisa’yı neden plansız bıraktıklarını sorun. Bunun cevabını Manisa’lılar olarak bizler de merak ediyoruz.

İşiniz, gücünüz iftira atmak…

Masanın büyük ayağı olan CHP’nin Manisa’daki temsilcileri; şehrimizin önünü açacak, sosyal ve yeşil alanlarını arttıracak, yeni yerleşim alanları oluşturacak ve depreme dayanıklı konutlar yapılacak olan imar planlarına “HAYIR” demiş olduklarını unutmuş olsalar gerek ki, utanmadan, sıkılmadan hemşerilerimizin karşısına çıkıp, belediye başkanımıza ‘Bu zamana kadar bu çalışmaları neden yapmadın’ iftirasını atabiliyorlar! Dilerseniz bunu da inkar edin, size yakışan da budur zaten!

Geçmişte birçok siyasi partiyi ve davasını satmış, herhangi bir geleceği olmayan partinin genel başkan yardımcısı olan şahsa ise söyleyecek söz dahi israftır. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için attığı taklalar ve bu makam için aday gösterilmeyince davasını bırakıp giden şahıs, bizleri en son eleştirebilecek kişidir.

Oy kaygısıyla siyasi hırsla geçmişte engel olduğunuz imar plan çalışmalarına o dönem engel olmamış olsaydınız, şu an bambaşka şeyler konuşuyor olacaktık.

Deprem dönemi dahil her platformda “Nerede bu devlet” diyen siyasi uzantılarınızın yavruları, mağlubiyetin sillesiyle soluksuz kalmışlardır ve soluksuz kalmaya da devam edeceklerdir.

Devlet millet el ele tüm gücümüzle elimizden gelenin fazlasını yapmaya çaba gösteriyoruz.

2022 ‘de de İmar Planlarına önce evet dediniz sonra ret oyu verdiniz

Siz ise hala bu dönemde de siyasi istikbal uğruna yine Büyükşehir Belediye Meclisine gelen imar planlarına yine önce evet sonra da hayır dediniz. İnanmayan varsa arşiv orada…

Siz ne yaparsanız yapın bizler, Manisa’mızın geleceğini en iyi şekilde planlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Bunun için gecesini gündüzüne katan, ilgili tüm kurumlarla sık sık dirsek temasında olan MHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve meclis üyelerimizi siyasi oyunlarınıza yem etmeyeceğiz. Bu da böyle bilinsin.

Manisa’mız; Cumhur İttifakı’nın çalışkanlığıyla, vatan sevgisiyle, vatandaşına olan inancıyla, hizmet aşkıyla sorunlarından bir bir kurtulacak ve geleceğe güvenle bakacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın diyor, açıklama yapmak için birbirileriyle adeta yarışan altılı masa ittifakına geçmişe şöyle bir göz atmalarını tavsiye ediyoruz.” ifadesini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner basın açıklamasında bulundu. Başkan Tosuner yaptığı basın açıklamasında, “Milliyetçi Hareket Partimizin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’ün İl Başkanlığımızı ziyaretinde kamuoyuyla paylaştığı bir takım konuların, altılı masanın büyük ve küçük ayakları tarafından farklı noktalara çekilerek, siyasi istismar haline getirilmiş olmasını şaşkınlıkla takip ettik. Yapılan asılsız iddialara […]

MHP Manisa İl Başkanı Tosuner’in basın açıklaması

71 views
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ