Kula Gazetesi

Kula OSB’nin altyapı yapım ihalesi yarın Ankara’da yapılacak

130 views
23 Kasım 2022 - 11:27
Kula OSB’nin altyapı yapım ihalesi yarın Ankara’da yapılacak
( bant 1

Kula Deri İhtisas ve Karma Organize ve Sanayi Bölgesi’nin (OSB) altyapı yapımı ihalesi yarın Ankara’da T. C Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü’nde yapılacak.

İhale için Kula Belediye Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosun beraberinde teknik personellerden oluşan heyetiyle Ankara’ya gidiyor. 24 Kasım Perşembe günü saat 10.00 ‘da yapılacak ihale 102 milyon 599 bin 477 TL üzerinden kapalı zarf teklif alma ile yapılacak.

Kula Deri İhtisas ve Karma Organize ve Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosun, yapılacak olan ihaleyle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Manisa Kula Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’ne ait 81,6 Hektar alanda içme suyu, kanalizasyon, yağmursuyu, YG-AG elektrik şebekesi ve Telekom altyapı şebekesi yapım işi İhalesi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 24 Kasım 2022 Perşembe günü saat:10.00’da yapılacak. 1997’de başlanan, 2019 yılında %69 hissesini devralıp yoğun girişimlerimiz sonucu hız kazandırdığımız Organize Sanayi Bölgesi hayalimiz, aradan geçen 25 yılın ardından yarın (24.11.2022) itibariyle yapılacak altyapı ihalesi ile gerçek oluyor. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından ihaleyi kazanacak firmanın bu işi başarıyla ihale süresi içinde yapıp bir an önce tamamlamasını arzu ediyoruz. Kula’mızın Organize Sanayi Bölgesi hedefinin bu seviyeye getirilmesinde destek olan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ve Gençlik ve Spor Bakanımız hemşehrimiz Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu başta olmak üzere, Manisa Valimiz Sayın Yaşar Kardeniz’e, Zafer Kalkınma Ajansımıza ve bugüne kadar emek veren bütün Valilerimize, Kaymakamlarımıza, bütün Müteşebbislere, Bakanlık yetkililerimize, Kula Dericiler Kooperatifinin tüm Başkan ve üyelerine teşekkür ediyorum. Kula için şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ