Kula Gazetesi

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

MHP İl Başkanı Öner’den teşekkür mesajı

MHP İl Başkanı Öner’den teşekkür mesajı
72 views
26 Ekim 2022 - 10:24

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Murat Öner, 23 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen açık hava toplantısına gösterilen ilgi için teşekkür etti.

Manisalılara ve partililere seslenen MHP İl Başkanı Öner yaptığı basın açıklamasında, “Değerli dava arkadaşlarım, aziz Manisalılar, Bilge liderimiz Sayın Genel Başkanımızı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleşen 23 Ekim açık hava toplantısı bir kere daha göstermiştir ki Milliyetçi Hareket Partisi, birliğin ve dirliğin adıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi haysiyet ve huzurun adresi olduğunu bir kere daha göstermiştir.  Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı Türkiye’dir, Türk milletidir.

Manisa Cumhuriyet Meydanı’ndaki muhteşem tabloyla biliniz ki şehrimiz adına iftihar ediyoruz.

Siz saygıdeğer Manisalılar, üç hilalin önünü aydınlatmış, heyecanımıza heyecan kattınız.

Yürekten inaniyoruz ki, 23 Ekim açık hava toplantımız, millet hayatımızda ve milli tarihimizde, Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 2023 umutlarının müjdesi olarak anılacaktır.

Manisa’dan yükselen ses, Türkiye’nin milli onurunu, milli haysiyetini kıyamete kadar koruma ve kollama iradesinin bir meydan okumasıdır.

Aziz Manisalılar,

MHP belirlemiş olduğu yüksek değerler ve hedefler doğrultusunda yürüyüşüne son bulmaz bir kararlılıkla devam edecektir. Bu anlamda ülkemizin geleceğinin inşasında, bilim yolunun yılmaz neferleri olarak devletimizin ve sinesinden çıktığımız aziz Türk milletinin emrinde olmaya devam edeceğiz.

Çağrımız birliğe ve dirliğedir.

Çağrımız önce ülkem ve milletim diyen her insanımızadır.

Çağrımız milli birlik ve huzurlu yarınlaradır.

Sayın Genel Başkanımızın sorduğu sorulara Manisa öyle bir cevap verdi ki sesimiz gök kubbede çınladı.

Manisa öyle bir cevap verdi ki hainler ürktü, zalimler titredi.

Öyle bir cevap verdi ki Manisa, fitneye düşenler ayıldı, bozgunculuk yapanların dili tutuldu.

Açık hava toplantısının düzenlenmesinde emeği geçen herkese, gösterdikleri ilgiden, katkıdan, destekten dolayı teşekkür ediyorum.

Milliyetçi Hareket’in sevdalılarına daha nice açık hava toplantılarında aynı şevk, aynı heyecan, aynı coşkuyla gerçekleştirmelerini temenni ediyorum.

Mitingimizin düzenlenmesinde büyük emeği olan Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekilimiz ve Grup Başkanvekilimiz Sayın Erkan Akçay’a, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e, MYK üyelerimiz Sayın Ali Uçak ve Mehmet Ödevli ’ye Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanımız Sayın Nazmi Akçay’a, İl Yönetimimize, Kaçep Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza, Yönetimlerimize ve Üyelerimize, Belediye Başkanlarımıza, Cumhur İttifakı Manisa Milletvekillerimize, İl ve İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Türkav Manisa İl ve İlçe Başkanlarımıza, Kamu-Sen ve Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Sendika İl ve İlçe başkanlarımıza, üyelerimize, Türk Hukuk Enstitüsü İl ve İlçe Başkanlarımıza, Ulusal ve Yerel tüm basın mensuplarımıza, mitingimizin sorunsuz bir şekilde yapılması için Emniyet Güçlerine, Sağlıkçılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Teşrifleriyle bizleri onurlandıran;

TBMM Başkanvekilimiz Sayın Celal Adan’a, Grup Başkanvekilimiz Sayın Muhammed Levent Bülbül’e, Genel Başkan Yardımcılarımıza, MYK Üyelerimize, Genel Başkanımızın Başdanışmanlarına, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım ‘a, Cumhur İttifakı Milletvekillerimize, İl ve İlçe Başkanlarımıza, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarımıza, MHP Kaçep Başkanımıza ve Yöneticilerimize, TÜRKAV Temsilcilerine, Türkiye Kamu-Sen ve Bağlı Sendikalarımızın Genel Başkanlarımıza ve Yöneticilerine, Türk Hukuk Enstitüsü Yöneticilerine ayrıca teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

# TAKIMLAR O AV P

KULA GAZETESİ