Kula Gazetesi

MHP Kula İlçe Başkanı Baytok’tan basın açıklaması

111 views
21 Ekim 2022 - 16:19
MHP Kula İlçe Başkanı Baytok’tan basın açıklaması
( bant 1

Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok 23 Ekim Pazar günü Manisa’da yapılacak olan “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” miting için basın açıklamasında bulundu.

Manisa Cumhuriyet Meydanında saat 16:00’da gerçekleştirilecek olan açık hava toplantısına Kulalı hemşehrilerimizi beklediklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, “23 Ekim 2022 Pazar günü aziz hemşehrilerimizin katılımıyla “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” mitingine Manisa Cumhuriyet Meydanında saat 16:00’da gerçekleştirilecektir. Cumhuriyet’in 100. Yıldönümünü idrak edeceğimiz 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla teşkilatlarını harekete geçiren Milliyetçi Hareket Partisi, bütün siyasi birikim ve imkânlarıyla zafer hedefiyle hareket etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi siyaset semalarında bir kutup yıldızı gibi parlamaya başladığından beri; aziz milletimiz Milliyetçi-Ülkücü Hareketi bağrına basarak büyük bir misyon yüklemekle kalmamış, partimizi varlık sigortası gibi görmeye başlamıştır. Millet egemenliğinin sarsılmaz kalesi görevini büyük bir sorumluluk ve fedakârlıkla üzerine alan MHP; tutarlı, kararlı ve ilkeli tutumu sayesinde zamanla siyaset ikliminin dominant rüzgârı olmuştur. Partimizin seçim hazırlıkları sadece tanıtma, aydınlatma ve anlatma çalışmalarından ibaret değil; aynı zamanda geniş bir gönül seferberliği tarzında sürmektedir. 2023 Seçimlerinin; Türkiye’de siyasi hayatın alacağı vaziyet açısından olduğu kadar, dünya tarihi ve küresel gelişmelerin seyri açısından da taşıdığı önem ortadadır. Kula’dan, Pazar günü yapılacak olan mitinge Yunus Emre Kent Meydanından Saat 12,30’da otobüslerin hareket edeceğiz. Tüm Kulalı hemşehrilerimi bekliyorum.” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ