Kula Gazetesi

( bant 1

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Murat Öner gündem ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

MHP İl Başkanı Öner açıklamasında, “Basına ve Kamuoyuna; Aldıkları cevaplar, yedikleri ayarlar yetmemiş olsa gerek, 6’lı masanın HDP dostu CHP, yine hezeyan dolu açıklamalarını sürdürüyor. Son zamanlarda yalan ve iftiraya o kadar alıştılar ki, büyük olasılıkla hezeyanın kelime anlamını da bilmiyorlardır. O yüzden kelimenin anlamının saçmalamak olduğunu da söylemek gerekiyor.

3 dönemdir kutlu 3 hilal sancağımızı Manisa burçlarında gururla dalgalandırıyor olmamızı bir türlü hazmedemeyen CeHaPe zihniyeti, yalanlarla iftiralarla üç maymunu oynamakla siyaset yaptığını zannediyor. Partimizi, Cumhur İttifakı’nı ve MHP’li Büyükşehir Belediyemizi çekmeye çalıştıkları çamur siyasetine ortak olmayacağımızı o seviyeye inmeyeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum.

Sizler ancak genel başkanınız gibi, New York sokaklarında sosyal medyada acayip acayip videolar çeken tuhaf ergenler gibisiniz. Sizi hiç kimse dikkate almayacak, bunu iyi bilin. Öğrenmeniz gereken çok şey var. Partimize, Cumhur İttifakı’na, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ailesine iftira atmak yerine, önce meclis üyelerinize neye el kaldırıp kaldırmayacaklarını öğretin.

Yunusemre İlçe Başkanınıza üslup dersi verin. Sevgili Balaban, kendine sosyal demokrat diyorsun ya! Bünyende çalıştırdığın öğretmen kardeşlerimize asgari ücretin altında ücreti reva gördüğün doğru mu? Önce buna cevap verin. Ayrıca Sayın Balaban, bir ara belediye başkanlığına adaylık için epeyce hoplayıp zıplamıştın. Adaylığına destek olmaları için çalışanlarına sana maddi destekte bulunmaları için telkinde bulundun mu? “Mitinge zorla adam topluyorlar” iftirasını bize atmadan önce bu sorularıma cevap verirsen, ne kadar “doğru” bir “adam” olduğunu anlarım.

Kıymetli Manisalılar, sizin tatlı su solcusu olduğunu iyi biliyor. Bir kez daha sizlere söylüyorum, söylemekten de çekinmeyeceğim. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan CHP’yi HDP haline çevirmekten utanmadınız. Diyarbakır gibi güzide Türk şehrini, sözde Kürdistan’ın başkenti olarak açık açık ifade ettiniz. Utanmanız yok onu anladık da, ülkeyi bölmeyi amaçlayan bu söylemlerden de mi ar etmediniz?

Manisa’da Cumhur İttifakı olarak bizler bu şehirde yaşayan her bir vatandaşımıza hizmetkar olmaktan gurur duyuyoruz. Vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek, geleceğe güvenle bakacak projelerle bizler muasır medeniyetler seviyesi için çalışıyoruz. Siz masa başında yaverlerinizle birlikte aday kim olacak tartışması yapmaya devam edin. MHP’li Büyükşehir Belediyemizi, onun değerli Belediye Başkanını ve ailesini kirli zihniyetinizden çıkarın. Attığınız çamurlar işe yaramıyor, bunu da unutmayın!” ifadesinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Murat Öner gündem ile ilgili basın açıklamasında bulundu. MHP İl Başkanı Öner açıklamasında, “Basına ve Kamuoyuna; Aldıkları cevaplar, yedikleri ayarlar yetmemiş olsa gerek, 6’lı masanın HDP dostu CHP, yine hezeyan dolu açıklamalarını sürdürüyor. Son zamanlarda yalan ve iftiraya o kadar alıştılar ki, büyük olasılıkla hezeyanın kelime anlamını da bilmiyorlardır. […]

MHP İl Başkanı Murat Öner’in Basın Açıklaması

58 views
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ