Kula Gazetesi

MHP Manisa İl Başkanı Öner Basın Açıklamasında bulundu

189 views
13 Eylül 2022 - 9:53
MHP Manisa İl Başkanı Öner Basın Açıklamasında bulundu
( bant 1

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Murat Öner basın açıklamasında bulundu.

MHP İl Başkanı Öner basın açıklamasında; “Öncelikle Tüm hemşerilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Manisa’da özellikle, özellikle diyoruz ki milletvekili ve belediye başkanı olmak isteyen üç beş kişinin obsasif kompulsif bozukluklarını Büyükşehir Belediyemize Sayın Cengiz Ergün ve ailesine karşı saygı sınırlarını aşan açıklamalarınızı yalan ve iftira siyasetinizi tüm hemşerilerimiz seyretmekte.

Haddinizi Bilin

Biz haddinizi bilin kahve ağzıyla siyaset yapılmaz derken,bakıyoruz CHP Demirci ilçe başkanının savunmasını CHP Yunus Emre ilçe başkanı sayın Yalçın Arcak yapıyor. Hayırdır Yalçın efendi şimdide il başkanlığına ‘mı soyundun. Siz kendi içinizde bile haddinizi bilmiyorsunuz

Senin Yaşın Kadar Kahveciyim!

Yalçın Efendi senin yaşın kadar kahveci esnafıyım. Sen kısa donla gezerken demiyorum. yaşın kadar diyorum. Yalçın Efendi kahve ağzınıda çok iyi biliriz adabı, edebide saygıyıda çok iyi biliriz, lakin siyasi saygımız sizi aldatmasın kimse de edepsizlik adapsızlık yapmasın.

İkiyüzlü Siyaset Yapıyorsunuz

İkiyüzlü siyasetinizi her alanda yapıyorsunuz. HDP ile kol kola gezerken, şehitlerimizin cenazelerine gidip sahte üzüntülerinizi gösteriyorsunuz. Yalçın Efendi yılbaşından bu yana kaç şehidimiz var biliyormusunuz?

Kaç şehidimizi CHP Yunus Emre ilçe başkanlığı sosyal medya hesaplarınızdan paylaştınız?

Yoksa partililerinizden hiçmi şehit yakını olan yok.

Kaç defa şehit haberini  kendi özel sosyal medya hesaplarından paylaştın?

Sen CHP Yunus Emre ilçe başkanı değilmisin?

Bu vatan için, bu bayrak için, bu millet için anasından babasından bebelerinden, yarinden canından vazgeçmiş şehitlerimiz için mehmetçiklerimiz için yılbaşından bu yana kaç kez  taziyede bulunup üzüntülerini dile getirdin. Yoksa dile getirmekten mi çekiniyorsun, çekinmiyorsan…

YALÇIN EFENDİ

SAYIN BALABAN

Cumhur İttifakının sahada  olmadığını,halkın içinde olmadığından bahsediyor. Sayın Balaban biz zaten halkız biz zaten onların dışında hiç olmadık ki.

Biz cumhur ittifakı olarak Türk milletinin, Türk halkının yanında dururken siz nerede duruyorsunuz acaba? Biz bu milletin düşmanlarının ,hainlerin teröristlerinin karşısında dururken siz nerede duruyorsunuz, safınız neresi acaba?

Manisalı hemşerilerimizin Sayın Cengiz Ergün den memnun olmadığından bahsediyorsunuz. 2019 seçimlerinde %52.77.  Oy alan Cengiz Ergün’den mi bahsediyorsunuz, üç dönemdir sizi eze eze belediye başkanlığını alan Cengiz Ergün’den mi bahsediyorsunuz. Yalan ve iftira dolu siyasetiniz, bu yapmaya çalışıpta elinize yüzünüze bulaştırdığınız siyasi şovlarınız, Manisalı hemşerilerimizin gözlerinden kaçmamaktadır. Milletimiz bu yaptıklarınızın dün nasıl farkındaysa, bugünde farkında, yarında farkında olacaktır

Cumhur ittifakı olarak 2023 seçimlerinde de eze eze farketmeyen zillet ittifakınada bunu biz farkettireceğiz.

CUMHUR İTTİFAKININ ŞEVKAT ELİ

Sayın Balaban Cumhur ittifakı belediyeleri nerede

Büyükşehir Belediyesinin şevkat eli nerede diyorsunuz. Büyük şehir belediyemizinde Cumhur ittifakının da şevkat eli çiftçilerimizin üzerinde CHP’li belediyelerin zillet ittifakı belediyelerin şevkat eli nerede kol kola gezdiğiniz HDP lilerdemi,

yoksa şevkatle açtığınız kollarınıza koşan onları sarıp sarmaladığınız PKK lılardamı.

Büyük şehir belediyesi çiftçilerin yanında, bu yıl büyük şehir belediyemizin çiftçiler için ayırdığı para 70 milyon lira, 17 ilçeye yapılan damızlık koç ve teke dağıtımı,

Kiraz üretimi yapan bölgelere sirke sineği için 100 bin şişe sirke,

Üzümcülerimiz için salkım güveysine 60 bin adet tel tuzak,

Daha sayayım mı?

17 ilçede toplam 211 bin kg gübre

Zeytin üreticilerine 72 bin adet kasa

17 ilçeye taral doldurma tesisi

Sulama kooperatifilerine 70 bin metre boru

Ziraat odalarına tarım makinası desteği

Daha sayayımmı

Yaklaşık 500 bin adet meyve fidanı

9 ilçemizde 324 adet 129 bin metrekare %75 hibeli sera

Toplamda 650 den fazla hayvan içme suyu gölet temizliği ve genişletme

5 mahallede 1600 dönümlük alanın sulama projesi

Daha sayayımmı

Arıcılara anaç arı dağıtımı arıcıların eğitimi ve malzemelerinin hibesi

Anaç arı ve arıcılık üretim merkezinin kurulması

17 ilçemizde çiftçilerimiz için erken uyarı sistemi Türkiye’de bu fayda ve çapta tek ili Manisa daha sayalımmı Sayın Balaban

GÖRENEDİR, GÖRENE

KÖRE NEDİR, KÖRE NE

Sayın Balaban İzmir büyükşehir belediyesinin şefkatli ellerinden söz ediyor. O zaman övdüğünüz Belediye başkanımız Tunç Soyer’den bahsedelim.

Tunç Soyer in adı belediye başkanlığına geçtiğinde.  HDP İzmir örgütü Tunç Soyer’in çizdiğimiz profile en uygun Aday olduğunu söyleyebiliriz açıklaması yapmadımı?

Birçok büyük ilçenin CHP belediye başkanı varken Tunç Soyer’in belediye başkanlığına aday gösterilmesi herhalde profile uygunluktan kaynaklanıyor.

Tunç Soyer’in kadim dostu Selçuk Mızraklı şu anda PKK ya yardım ve yataklıktan 9 yıl ceza almadımı ?

Tunç Soyer.

Kıbrıs’ı Kıbrıslılara bırakırsak en doğrusu bu olacaktır deyip Tüm şehitlerimizin kemiklerini sızlatmadımı?

Aynı Tunç Soyer İzmir’in ayrı bir bayrağı ayrı bir para birimi olsun demedimi?

Sayın Balaban işçi emekçi dostuydunuz ya İzmir Gaziemir belediyesinde inim inim inlettiğiniz memurlardan konuşalım mı? bu belediye CHP belediyesi değilmi ?

Ya Güzelbahçe CHP belediyesi Menemen belediyesi ihalesiz hurdalar, Burdakileri siz zaten biliyorsunuz.

Sn Balaban övdüğünüz CHP İzmir büyükşehir belediyesi ve CHP İzmir ilçe belediyeleri ve diğerleri. Saygılarımla, Murat ÖNER Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ