Kula Gazetesi

Uçak Kardeşler Firmasından basın açıklaması

173 views
29 Ağustos 2022 - 7:24
Uçak Kardeşler Firmasından basın açıklaması
( bant 1

Uçak Kardeşler Firması adına Ali Uçak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Gurup Başkan Vekili Özgür Özel’in iddialarına cevap verdi.

Ali Uçak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “CHP milletvekili sayın Özgür Özel sırf siyasi düşmanlık ile benim ve sahibi olduğum Uçak Kardeşler firması hakkında karalamada bulunmuş, yalan söyleyerek, bize iftiralar atarak siyasi rant sağlamaya çalışmıştır.

Sayın Özgür Özel lütfen bizleri, çiftçilerimizi ve üzümümüzü kirli siyasi hesaplarınıza alet etmeyin, ucuz siyaset yapmayın.

Ben size Uçak Kardeşler firmasının kim olduğunu kısaca anlatayım:

Uçak Kardeşler firması binlerce çalışanı ve binlerce müstahsili ile birlikte kocaman bir ailedir.

O karaladığınız Uçak Kardeşler firması, yaş meyve sebze ihracatında ülkemizin lider firması olduğu gibi aynı zamanda ülkemizin en büyük tarımsal üreticilerinden biridir. Yani çiftçidir.

Uçak Kardeşler firması,uçak krizi olduğunda Alaşehir üzümüne Rusya kapıları kapandığında, siz rahat yatağınızda uyurken, gece gündüz demeden mücadele ederek yeni pazarlar bulan ve çiftçilerimizin ürünlerinin çöpe dökülmesini engelleyen firmadır.

Her sene binlerce çiftçimizin ürününü satın alan ve bu vesile ile arz fazlasını ortadan kaldırarak o beğenmediğiniz kuru üzüm fiyatlarının yükselmesini sağlayan firmadır.

Sayın Özgür Özel, üzüm fiyatlarının bize sorulduğunu iddia etmişsiniz. Manisa’da üzüm bağı ziyaretinde çok sayıda kamera ve gazeteciler önünde, hatta canlı yayın yapılırken Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından bize belirlenecek olan kurum üzüm fiyatı sorulmamıştır. Güncel olarak ihraçlık yaş üzümün kaç paradan alındığı sorulmuş ve kendisine ihraçlık yaş üzüm ortalama alım fiyatları hakkında bilgi verilmiştir. Bunu bilmenize rağmen konuyu çarpıtarak siyaset malzemesi yapmanız en hafif ifade ile dürüst davranmamaktır. Yani açıkça ucuz siyaset yapıyorsunuz.

Alaşehir ve Manisa’da gece gündüz çiftçimiz ile birlikte olan, onların dertleri ile dertlenen, uzun yıllardır müstahsilimizin güven ve sevgisini kazanan, çiftçimizin ürünü biraz daha fazla paraya satılsın diye gece gündüz demeden çalışan, yeni pazarlar arayan biziz. Siz ise mugalata ile bizi karalamaya çalışan bezirgan siyaseti yapıyorsunuz.

Size tavsiyem kirli siyasetinizi başka alanlarda yapın. Çiftçimizin alın teri olan üzümü ve bizleri siyasi oyunlarınıza alet etmeye çalışmayın.

Basın açıklamanızda, birlikte fotoğraflarımı göstererek bahsetmiş olduğunuz İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Eski İçişleri Bakanımız Sayın Mehmet Ağar, Efsane Komutan Korkut Eken ömrünü terörle mücadeleye adamış, tanımaktan onur duyduğum kişilerdir. Sizin terörle ve vatan hainleriyle mücadele edenlerden rahatsızlık duyduğunuz ise herkesin malumudur. Yine Alaattin Çakıcı Ülkücü şehidimizin oğlu, vatan ve millet sevdalısı bir büyüğümdür. Onlar ile fotoğrafımın olması bana ancak gurur verir. Geçmişte doğum günümü kutlamak için beni aradığınızda veya tarımla ilgili sorunlarda fikir alışıverişi yapmak için benimle telefonda görüştüğünüzde biz iyiydik seçimler yaklaşınca mı kötü olduk Sayın Özgür Özel?

Ayrıca birlikte fotoğrafımı gösterdiğiniz kişilerin Yerel seçim kampanyamıza destek vermek için Alaşehir’e geldiği ve gümrük ile ilgili işleri olduğu beyanınızda tamamen gerçek dışı ve algı yaratmaya yönelik bir yalandır. İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu ile göstermiş olduğunuz fotoğrafımız seçimlerden çok sonra Sayın Bakanımızın annesinin taziyesinde İstanbul’da çekilmiştir. Eski içişleri bakanımız Mehmet Ağar ile olan fotoğrafımız seçimlerden çok sonra oğlumun sünnet törenine katılamaması sebebiyle Temmuz ayında iş yerimize tebrik etmeye geldiğinde çekilmiştir. Yine Sayın Korkut Eken ve Alaattin Çakıcı ile olan fotoğrafımız seçimlerden çok sonra çekilmiştir. Bu tarz yalanlardan medet ummanız algı yaratma çabanız siyasi çaresizliğinizin açık göstergesidir. Sizin haberiniz olmasa da Alaşehir’de gümrük 17 yıldır vardır.

Siz ne söylerseniz söyleyin hangi iftirayı atarsanız atın, bizler ülkemizin ve milletimizin hizmetinde, üreticilerimizle birlikte kol kola, daha çok üretim daha çok ihracat için aynı yolda yürümeye devam edeceğiz. Uçak Kardeşler Firması Adına Ali Uçak.” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ