Kula Gazetesi

Tekstil Atölyesi İçin Başvurular Kula Belediyesinde Başladı

231 views
23 Ağustos 2022 - 6:30
Tekstil Atölyesi İçin Başvurular Kula Belediyesinde Başladı
( bant 1

Kula İlçesi Körez Mahallesi’nde kadın ağırlıklı 100 kişinin istihdam edileceği Kula Belediyesi ile özel sektör işbirliğinde tekstil atölyesi kuruluyor.

Kula Belediyesi ve özel sektör işbirliği ile Körez Mahalle Muhtarı Hikmet Dönmez’in de girişimi ile Aymer Tekstil tarafından 100 kişinin istihdam edileceği tekstil atölyesi için başvurular başladı.

Kula’da daha önce açılan tekstil fabrika ve atölyeleri sayesinde 1500 kişiye yakın bir istihdam alanı oluşturduklarının altını çizen Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, değişen ve gelişen Kula vizyonuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta gelişen Kula’nın temellerini atmaya devam diyoruz. Kula ekonomisine can verecek her projeye destek olarak Kulalı hemşehrilerimizin işsizlik ile mücadelesinde yanlarında olmaya, dertleriyle dertlenmeye sevinçleriyle mutlu olaya gayret ediyoruz.

Yapılan bu çalışmaların, Kulalı hemşehrilerimizin istihdam problemlerini çözmek, işsizlik sorununu ortadan kaldırmak olduğunu ifade etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yaptığı açıklamada, “Firma yetkilisi Başaran Celebci, Körez’de faaliyet gösterecek tekstil atölyesi için istihdam işbirliği protokolünü geçtiğimiz gün imzalamıştık. Körez Mahallemizde kurulacak olan tekstil atölyesi için Kula Belediyesi çözüm merkezinde başvuruları almaya başladık. Kula Belediyesi olarak önceliğimiz Kulalı hemşehrilerimizin ekonomik kazanımlarını arttırmak, işsizlik sorununu ortadan kaldırmak. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Kadın ağırlıklı istihdam oluşturacak bir işletmeyi Kula’ya ve Körez’e kazandıran Başaran Celebci ve Armey Tekstil’e teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Tekstil firmasında çalışmak isteyenler Kula Belediyesi Çözüm Merkezine başvuru yapabilir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ