Kula Gazetesi

MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Özten’in basın açıklaması

246 views
23 Ağustos 2022 - 19:16
MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Özten’in basın açıklaması
( bant 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa toplu açılış töreninde üzüm fiyatının açıklamasının ardından muhalefetten gelen tepkilere Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten basın açıklaması yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten basın açıklamasında, “CHP ve İyi Parti’nin üzüm taban fiyatı konusunda ikiyüzlü, tutarsız ve dengesiz siyasetini Manisa halkının dikkatlerine sunuyoruz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Manisa Toplu Açılış Törenine katılarak, vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanımız yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı, “Ülkemize yılda 500 milyon dolarlık ihracat geliri kazandıran 9 numaralı Sultani çekirdeksiz kuru üzümü Toprak Mahsulleri Ofisimiz, yani biz çiftçi kardeşlerimizi mağdur ve mahrum etmeyiz. Yani geçen yıl bu 13 liraydı değil mi?

Şimdi bu yıl da Cumhurbaşkanınız, bütün arkadaşlarımızla değerlendirmelerimizi yaptık ve fiyat olarak hem güçlü devlet hem güçlü çiftçi olarak fiyatımızı 27 lira olarak belirledik. Nasıl bereketli mi, elhamdülillah yani sizin bu bereketiniz var ya sizin bu samimiyetiniz var ya sizin bu ihlasınız var ya inşallah üzümlerde ki bereketi de ne yapacaktır, artıracaktır. İnşallah şöyle 2 gün içerisinde üzümlerimizi toparlayıp, bir hafta içinde de kurutup hemen yola koyulalım ve ihracatımızı da buna göre yapalım. Ya Allah bismillah diyelim. Kuru üzüm fiyatımızın üreticilerimize, ihracatçılarımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

CHP’den İKİYÜZLÜ SİYASET!

CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, 18 Temmuz 2022 tarihli açıklamasında;

“1 kg üzümün maliyetini 22-23 TL den aşağı hesaplayamadık” dedi.

9 Ağustos 2022 tarihinde medyada yer alan ve CHP Manisa örgütü tarafından tekzip edilmeyen haberde şu ifadeler yer aldı;

CHP, ÜZÜMDE TABAN FİYAT 25-26 TL OLMALI!

“Üzümde taban fiyatının en az 25-26 lira olmasını bekleyen CHP Manisa İl Örgütü, 10 Ağustos Çarşamba günü saat 12:00’da “Manisa’nın Üzümü, Kaç TL Güldürür Yüzümüzü” mitingi gerçekleştirecek. CHP Şehzadeler İlçe Başkanı ve aynı zamanda üzüm üreteci olan Hakan Gürtunca, üzüm bağlarının yoğunlukta olduğu Gediz Ovasının göbeğinde yer alan Karaağaçlı Mahallesindeki mitinge bölgedeki tüm üreticileri davet etti.”

10 Ağustos 2022 tarihinde CHP Manisa örgütü Karaağaçlı mahallesinde düzenlediği mitingde ise üzümün maliyetini 25 TL olarak açıkladı.

AKŞENER, ÜZÜMDE 25 TL İSTİYORUZ!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 17 Haziran 2022 tarihinde Salihli ilçemize yaptığı ziyarette şunları söyledi; “Bu bölge üzümün başkenti. Çekirdeksiz kuru üzüm de ülkemizin en önemli ihracat kalemlerinden birisi. Çekirdeksiz kuru üzümün fiyatının 25 lira olmasını istiyoruz.”

Manisa halkı CHP ve İyi Parti tarafından sahnelenen ikiyüzlü, tutarsız ve dengesiz siyaseti net bir şekilde görüyor. CHP ve İyi Parti’ye oy veren vatandaşlarımızın bu yalın ve yakıcı hakikati görmesi sahip oldukları vatan ve millet sevgisinin kaçınılmaz bir gereğidir.

2023 yılında Cumhuriyetimizin hem 100’üncü yıl dönümü kutlanacak, hem de Cumhuriyetin bekçisi ve güvencesi olan cumhurun muhteşem başarısı yaşanacaktır.” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ