Kula Gazetesi

Şlam Havuzu Çöktü; Bir İşçi Kurtarıldı Bir İşçi Kayıp..

173 views
30 Temmuz 2022 - 12:04
Şlam Havuzu Çöktü; Bir İşçi Kurtarıldı Bir İşçi Kayıp..
( bant 1

Soma ilçesi Cenkyeri mahallesinde bir maden firmasının kömür yıkama tesisindeki şlam havuzunda çalışan iş makineleri çökme sonucu havuza gömüldü. Bir kamyon ve bir kepçenin çalıştığı havuzda kamyon sürücüsü kurtarılırken ekipler kepçe sürücüsüne ulaşmaya çalışıyor.

 

Manisa’nın Soma ilçesinde bir maden firmasının kömür yıkama tesisindeki şlam havuzunda çalışan iş makineleri çökme sonucu havuza gömüldü. Bir kamyon ve bir kepçenin çalıştığı havuzda kamyon sürücüsü kurtarılırken ekipler kepçe sürücüsüne ulaşmaya çalışıyor.

Manisa’nın Soma ilçesinde yer üstü maden sahasında Hermaksan madencilik şirketine ait kömür yıkama tesisi işletmesinde şlam havuzu çöktü, iş makinaları şlam altında kaldı.

Olay, sabah saat 06.00 sıralarında Cenkyeri Mahallesi’ndeki kömür yıkama tesisinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple şlam havuzu çöktü. Şlamın altında kalan kamyondaki işçi ekiplerce kurtarılırken şlama gömülen kepçenin operatörüne ise ulaşılmaya çalışılıyor. İbrahim A. isimli işçinin yeri tespit edilirken ekiplerin kurtarma mücadelesi sürüyor.

HABERİN VİDEOSU:

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ