Kula Gazetesi

Mesire Yeri ve Ağaçlık Alanlarda Çevre Önlemleri Arttırılıyor

54 views
21 Temmuz 2022 - 8:50
Mesire Yeri ve Ağaçlık Alanlarda Çevre Önlemleri Arttırılıyor
( bant 1

Kula Belediyesi,  orman yangınlarına karşı önleyici tedbirler için mesire yeri ve ağaçlık alanlarda temizlik çalışmalarıyla harekete geçti.

Kula Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler İlçe sınırlarındaki, piknik ve mesire alanlardan başlayarak yangınlara sebebiyet verebilecek cam, şişe, teneke, metal gibi olası bir yangına sebebiyet verebilecek atıkları temizliyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Yaz mevsiminde sıcak havaların da etkisiyle oluşabilecek orman yangınlarına karşı önleyici tedbir olarak şehrimiz sınırlarında  ilk etapta  ağaçlık olan mesire ve piknik alanlarında temizlik başlattık. Belediye ekiplerimiz bu kapsamda ilçemiz genelinde çalışmalarını etap etap sürdürecek, sizlerden istirhamımız çevremizi evimiz gibi koruyalım. Çocuklarımız için daha temiz bir Kula, daha yeşil bir ülke hepimizin çabasıyla mümkün.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ