Kula Gazetesi

Kula Protokolü Bayramlaştı

64 views
08 Temmuz 2022 - 19:14
Kula Protokolü Bayramlaştı
( bant 1

Kula’da ilçe protokolü Kurban bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi

Kula protokolü, bayramlaşma programı öncesinde ilçe mezarlığında kabir ziyareti yapan vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Mezarlık ziyaretinin ardından 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma programında buluştu. İlçe Protokolü buradaki bayramlaşma töreninden sonra, İlçe Şehitliği, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Kula Devlet Hastanesi ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ve Kula İtfaiye Amirliğini ziyaret ederek buralardaki kamu görevlileri, hastalar ve hasta yakınları ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine; Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Uşak Ak Parti 22-26. Dönem Milletvekili Alim Tunç, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve temsilcileri, STK Başkanları, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları katıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ