Kula Gazetesi

Demirci’de galeri işyerleri satışa çıkıyor

483 views
06 Temmuz 2022 - 17:00
Demirci’de galeri işyerleri satışa çıkıyor
( bant 1

Manisa’nın Demirci ilçesinde Demirci Belediyesi tarafından İsmail Özdağlar Sanayi Sitesine yapılan işyerlerinin satış ihalesi yapılıyor.

Demirci’nin geleceğine hizmet verecek yatırımlarını aralıksız sürdüren Demirci Belediyesi, İsmail Özdağlar Sanayi Sitesine yaptığı işyerlerinin satış ihalesini 21 Temmuz 2022 tarihinde yapacak.

Sanayi sitesine yapılan zeminde 4 işyeri, üst bölümde de 22 işyerinin yer aldığı galericiler sitesi yeni işyeri açacak ve kiraya vermek isteyenleri bekliyor.

Elektrik tesisatından, lavabolarına kadar ve çevre düzenlemesine kadar yeni işyerleri anahtar teslim hazırlandı.

22 Temmuz 2022 Perşembe günü Saat: 14.00’da başlayacak olan Galericiler Sitesi İşyeri satış ihalesine katılmak isteyenler Demirci Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne gelerek ihale ilgili bilgi ve doküman için bilgi alabilirler.

Satış ihalesi yapılacak olan işyerleri, metrekareleri ve fiyat listesi ise aşağıdadır;

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ