Kula Gazetesi

Manisa’da 1 Milyon 200 Bin liralık kaçakçılık operasyonu

158 views
18 Mayıs 2022 - 7:56
Manisa’da 1 Milyon 200 Bin liralık kaçakçılık operasyonu
( bant 1

Manisa’da Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda 1 Milyon 200 Bin Türk Lirası değerinde kaçak makaron ele geçirildi.

Manisa ili genelinde kaçakçılık fiillerinin önlenmesi, izlenmesi ve araştırılması faaliyetleri kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile birlikte yapılan çalışmalarda, Manisa’ya  başka illerden bandrolsüz kaçak makaron (boş sigara) getirilerek piyasaya sürüleceğinin öğrenildi.

Yapılan operasyonda sürücülüğünü Y.C’nin kullandığı tır, Manisa İl girişinde operasyon düzenlendi.

Cumhuriyet Savcısı talimatı ile kamyonda yapılan aramada koliler içinde yaklaşık piyasa değeri 1.200.000 TL ( Bir Milyon İki yüz Bin Türk Lirası) olan 12.000.000 (On iki Milyon) adet bandrolü bulunmayan makaron ele geçirildi.

Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs yakalanarak hakkında tahkikata başlatıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ