Kula Gazetesi

Şehitlere vefa pedalı etkinliğine Kula’da sporcular da eşlik etti

106 views
12 Mayıs 2022 - 10:49
Şehitlere vefa pedalı etkinliğine Kula’da sporcular da eşlik etti
( bant 1

Vatan uğruna canlarını feda eden şehitler anısına 17 yıldır pedal çeviren Orhan Kotluk, etkinliğin 2. Gününde Kula’da sporcularda katıldı.

10 Mayıs’ta İzmir’den Ankara hareket eden Kotluk’a ilçe girişinde karşılayan Belediye Başkan Vekili İbrahim Kilimci ve Kula Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları eşlik etti.

Kent içinde pedal çeviren ekip, ilçe şehitliğinde ziyaret ederek dua etti.

Kendisini takip eden ve ilçe girişinde gençlerin ve Başkan vekilinin kendisini karşılamasından menün olduğunu belirten Kotluk, Şehitlere vefa pedalı etkinliğimizde güzel sürprizlerle karşılaşıyoruz. Özellikle gençlerimizin, gelecek nesillerimizin bizi anlayarak destek vermesi kuvvet verdiğini söyledi.

Kotluk, “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için İzmir Cumhuriyet Meydanından Anıtkabir’e bisiklet turuna çıktım. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz anısına bu turu yapıyorum. Turumuzun 2. Gününde Kula’ya ulaştım. Kula Belediyesi ve genç sporcularımız beni karşıladı. Hedefim, bu vatanın kolay kazanılmadığını gelecek nesillerimize anlatmak. Hayatın Klavyeden, bilgisayardan, telefondan ibaret olmadığını, bu vatan için canını vermiş aziz şehitlerimizin hangi şartlarda vatanı savunduğunu anlamalarını istiyorum. Bir kase buğday çorbası yada bir parça ekmekle cephede savaşan şehitlerimizin anısına pedal çeviriyorum. Lütfen aziz şehitlerimizin hatıralarına ve bayrağımıza sahip çıkalım.” diye konuştu.

Kula Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Kilimci, Orhan Kotluk’a böyle bir sosyal projeye imza attığı için teşekkür ediyorum. Vatan, bayrak, gazi ve şehitlerimiz bizim değişmez değerlerimiz. Bu değerlerimizi sahip çıkarak farkındalık oluşturmaya çalışması bizleri memnun etti. Yolu açık olmasını temenni ettiğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ