Kula Gazetesi

Başkan Tosun, Yeni İstihdam Projesinin Müjdesini Verdi

142 views
11 Mayıs 2022 - 6:06
Başkan Tosun, Yeni İstihdam Projesinin Müjdesini Verdi
( bant 1

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ilçede istihdam alanlarını arttırma çalışmalarına yönelik yeni bir projenin daha müjdesini verdi.
Kula’da işsizliği önleme amacıyla çalışma ve projeler üreten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ayrıntı ve detaylarını daha sonra açıklayacağını belirttiği yeni bir istihdam alanının müjdesini  şu ifadelerle duyurdu;  “Kulamız için yatırım ve istihdam en önemli ana başlığımız. Girişimcileri ve yatırımcıları Kula ‘ya davet ederken biz de üzerimize düşeni yapıyoruz. Belediyemiz öncülüğünde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’mızın Destekleme Programından yararlanarak teknik personellerimizce projelendirilip tüm hazırlık ve yapım ihale aşamaları tamamlanan şimdiye kadar ki tüm istihdam projelerimizin en kapsamlı ve en büyüğü olacak ‘Dev İstihdam Hamlesi’ için yüklenici firma ile protokolümüzü imzaladık. Tüm detayları çok yakında kamuoyu ile paylaşacağımız bu önemli projede; güçlü desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank başta olmak üzere Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Sn. Barış Yeniçeri ve çalışma arkadaşlarına, kıymetli personelimize ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Şehrimize şimdiden hayırlı olsun”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ