Kula Gazetesi

Kula’da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

173 views
02 Mayıs 2022 - 13:10
Kula’da resmi bayramlaşma töreni yapıldı
( bant 1

Kula Kaymakamlığı tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma töreni 100. Yıl Aile Çay Bahçesinde yapıldı.

Bayramlaşmaya Kula Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Oda ve kooperatif başkanları, siyasi parti temsilcileri, kurum temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşma yapan Kula Kaymakamı Kemal Duru, “Bayramlar bizleri bir araya getiren, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren en kutsal günlerimizdir. Burada bu duygu ve düşüncelerle toplanan Kulalı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Bayramlaşma programı sonrasında Kula Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve kurum müdürleri Kula Devlet Hastanesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İtfaiye, Bölge Trafik ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ