Kula Gazetesi

Kula Ülkü Ocakları iftar sofrasında bir araya geldi

648 views
21 Nisan 2022 - 20:59
Kula Ülkü Ocakları iftar sofrasında bir araya geldi
( bant 1

Kula Ülkü Ocakları tarafından kent ormanında düzenlenen iftar yemeğinde Ülkücüler bir araya geldi.

Programa, Kula Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Çakan, önceki dönem Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan Adnan Sarı, Hulusi Erkol, Hüseyin Hekimoğlu, Raşit Akmeşe, Mikail Bulut, Kula Ülkü Ocakları yöneticileri ve Ülkücü gençler katıldı.

Makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu ve Ülkü Ocaklarının şanlı bayrağını taşımış, başkanlık yapmış, ocakta yetişmiş ve hala ocağımızın her kademesinde hizmet veren çok değerli ağabeylerimiz kardeşlerimizle bir araya gelmenin hazzını, mutluluğunu bu mübarek akşamda yaşadıkları ifade etti.

Kula Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Çakan açıklamasında, “Bu dava, memleket sevdasıyla yanan tutuşan hiçbir çıkar ve menfaat beklemeyenlerin davası. Benlik yerine bizliğin, birliğin ve dayanışmanın en güzel yaşandığı ocağımızın programına katılan herkese teşekkür ediyor, emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyorum.” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ