Kula Gazetesi

Manisa Büyükşehir Belediyesinden Üreticilere gübre desteği

65 views
11 Nisan 2022 - 15:44
Manisa Büyükşehir Belediyesinden Üreticilere gübre desteği
( bant 1

Manisa Büyükşehir Belediyesi, üreticilere destek vermek amacıyla gübre desteği yaptı.

Kula’da gerçekleştirilen teslim törenine Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Milliyetçi Hareket Partisi Kula ilçe Başkanı Nazım Baytok, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bilgin Sarısu, Ziraat Odası Başkanı Nuri Topal, Muhtarlık İşleri Kula Şube Müdürü Aydın Topdemir, Teknik personel ve üreticiler katıldı.

Törende konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztoplu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 3 Milyon Türk Lirası tutarında gübreyi üreticilerimize vermek için burada toplandık. Her alanda olduğu gibi üretim noktasında da çiftçimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Hayırlı uğurlu olmasını temenni diyorum diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte pek çok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Bu gün burada Büyükşehir Belediye Başkanımızın çiftçilere verdiği önemi bir kez daha görmüş olduk. Üretimin desteklenmesi noktasında Büyükşehir Belediyemiz elinden gelen çalışmayı sürdürüyor. Kula İlçemizin 60 Mahallesinde neredeyse el değmedik, yatırımın gitmediği yer kalmadı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Çiftçimize yapılan desteğin bereketli bir hasat dönemi getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ