Kula Gazetesi

Liseli öğrenciler yaptıkları proje ile hünerlerini sergiledi

89 views
30 Mart 2022 - 8:06
Liseli öğrenciler yaptıkları proje ile hünerlerini sergiledi
( bant 1

Selendi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri  “Renklerin Suya Kattığı Anlam” projesi ile hünerlerini  sergiledi.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Serpil Sökmen Karagöz koordinatörlüğünde yürütülen projenin amacının pandemi döneminde birçok sosyal aktiviteden mahrum kalan öğrencilerin sanatsal aktiviteler ile uğraşıp internet ve telefon bağımlılığından kurtarmak olduğu belirtildi.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Serpil Sökmen Karagöz proje ile ilgili  açıklamasında şunları ifade etti.

“Karagöz” projemizde amaç: Pandemi döneminde öğrencilerimizin duvarlar arasında kalan duygu ve düşüncelerini tekrar ortaya çıkarmak, karamsarlıktan ve internet ortamındaki olumsuz ortamlardan uzaklaştırmak, kendilerine renkler aracılığı ile ifade etmelerini kolaylaştırmak, gelecekte ulaşmak istedikleri hedeflere ışık tutmak, olaylara bakış açısını değiştirmektir.

Projemiz Etiwining proje ağı kapsamında yapılmaktadır. Projemize okul müdürümüz Nafiz AKARSU büyük destekçisi olmuştur. Proje sayesinde pansiyonlu öğrencilerimizin boş zamanlarını Ebru sanatı ile değerlendirmelerinin öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu düşünmektedir. Projemiz geniş bir öğrenci yelpazesi sahiptir.

MehmetAkif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencisi ile öğretmenleri ve Selendi Yatılı bölge okulu öğrencileri ve

Okullar arası işbirliği, yardımlaşma ve öğrenciler arasında akran dayanışmasını ön plana çıkarmak esastır’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ