Kula Gazetesi

Kula Belediyesi sanat okulu hayat buluyor

330 views
26 Mart 2022 - 15:54
Kula Belediyesi sanat okulu hayat buluyor
( bant 1

Kula Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeyle, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde restorasyonu tamamlanan Dr. Aristo evi sanat okulu olarak hizmet vermeye başlıyor.

Açılacak olan sanat okulunda, çocuklara yönelik dokuma atölyesi, robotik kodlama dokuma kursu, robotik kodlamalı boncuk takı, boyama atölyesi, örgü atölyesi, makrome atölyesi, geri dönüşüm atölyesi, dijital atölyeler yer alacak. Yetişkinlere yönelik ise Halı dokuma atölyesi ve makrome kursu hizmet verecek.

Yerleşim ve düzenleme çalışmaları devam eden Kula Belediyesi Dr. Aristo Sanat Atölyesini ziyaret eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil incelemelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, yapılan restorasyon çalışmaları sonrasında yeniden hayat bulan, mimarisiyle, kendine özgü yapısı ve Osmanlı dönemi taş ve ahşap işçiliğiyle birer sanat eseri olan konaklarımızın turizme kazandırılması ve Kulalı hemşehrilerimizin hizmetine açılması bizleri memnun ediyor. İnşallah hayırlara vesile olur diye konuştu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Belediye hizmetlerimizin arasında yer alan ve gençlerimizin sağlıklı ortamlarda zaman geçirerek rekreatif faaliyetlerde bulunmalarını hedefliyoruz. Çeşitli sanat atölyelerini bir arada barındıracak sanat okulumuz, çocuklarımızın zihinsel gelişimlerine destek olurken, diğer yandan sosyalleşmelerini sağlayacak. Çağımızın hastalığı haline gelen dijital bağımlıkla mücadelede velilerimize destek sağlayacak atölyemizin hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ