Kula Gazetesi

Manisa’da kar yağışı ve sis etkili oluyor

191 views
18 Aralık 2021 - 14:58
Manisa’da kar yağışı ve sis etkili oluyor
( bant 1

Manisa’nın Kula İlçesinde kar yağışı ve sis etkili oluyor.

Karayolları ekipleri Uşak-İzmir kara yolu kula geçişinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tuzlama çalışmalarını gerçekleştirerek yol kontrollerine devam ediçyorlar.

Krayolları 2. Bölge Müdürlüğü 25. Şube Şefliği ekipleri, görev ve sorumluluk alanları olan Kula geçiş güzergahında sürekli görevlerinin başında hazır bekliyor.

25. Şube Şefliğinde görevli greyder operatörü Emir Manap Kula Gazetesi Muhabirine, “Dün gece saatlerinden itibaren başlayan kar nedeniyle, yol kontrollerimizi ve tuzlama çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Asıl kar yağışını yarın bekliyoruz. Yola çıkacak sürücülerimiz yanlarına zincir, çeki halatı, ve gerekli ekipmanlarını alarak yola çıksınlar. Bizler görevimizin başında hazır bir şekilde yollarımızı açık tutmak amacıyla bekliyoruz.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ