Kula Gazetesi

Başkan Tosun’dan Pazar Ziyareti

100 views
13 Aralık 2021 - 14:52
Başkan Tosun’dan Pazar Ziyareti
( bant 1
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ilçede haftanın pazartesi günleri kurulan pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Kula’nın hafta pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Başkan Tosun’un pazar ziyaretine Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sümen, Zabıta Müdürü Hüseyin Ulu eşlik etti. Esnaf ve üretici tezgahlarını tek tek selamlayan Başkan Tosun, pazarda alış veriş yapan vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Zabıta Müdürü Ulu’dan pazaryerindeki satıcı ve alıcıların daha sağlıklı ve rahat alışveriş yapabilmelerine olanak sağlayacak işlem ve tedbirler hakkında bilgi alan Başkan Tosun, proje sürecinde sona gelinen yeni pazaryeri için çalışmaların yoğunlaştığını, 2022 yılında projeye start verileceğini ifade etti.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ